Про нас
увійти

ФК Тернопіль – ПФК Суми. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 19 03 2017
ФК Тернопіль – ПФК Суми. Анонс матчу

Сьогодні, 19 березня, ФК "Тернопіль" розпочне боротьбу за місце в Першій Лізі. Свої змагання у другій частині сезону 2016/17 футболісти проведуть із ФК "Суми".

До поєдинку із сумською командою наставники муніципалів підходить із певними клопотами, одразу в ФК "Тернопіль" троє дискваліфікованих гравців. Якщо захисник Андріан Бабич та півзахисник Тарас Червонецький через перебір карток пропускатимуть по одному матчу, то один з лідерів команди Віталій Богданов – одразу три, повідомляє "Тернопіль.Наживо".

Для того, щоб залишитися у першій лізі, тренерському штабу було дано повний карт-бланш у формуванні кадрового потенціалу та виділено чимало коштів для проведення зборів. Вперше, за всі роки існування ФК "Тернопіль", команді організували одразу три повноцінні тренувальні збори.

Тренерам вдалося запросити практично всіх кращих із числа вихованців тернопільського футболу (Пришнівський, Кухарський, Захарків, Білик, Стриєшин), а також кількох немісцевих, які зарекомендували себе з кращого боку на тренувальних зборах.

В.о головного тренера ФК “Тернопіль” Василь Матвійків каже, що останній тренувальний відрізок гравці провели з величезним позитивом, подібної роботи в їх практиці ще не було. Власне на Закарпатті футболісти грали у той футбол, який мають показувати в офіційних матчах.

Подивитися важливий для нашої команди матч можна буде на центральному стадіоні о 16:00.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook