Про нас
увійти

Андріан Бабич: "Основну увагу приділяємо фізиці та силовій підготовці"

категорія: Футбол | дата: 19 02 2017
 Андріан Бабич:

ФК "Тернопіль" у ці дні виступає на традиційному кубку Юста, який проходить на Львівщині. Вже другий матч поспіль одним з кращих у складі муніципалів є оборонець Андріан Бабич, який встигає відпрацьовувати на своїй основній позиції у захисті, а також постійно підключається до атак своє команди. На прохання клубної прес-служби Андріан розповів про останній матч муніципалів з ФОК "Городок" та поділився своїми думками щодо підготовки команди до весняної частини сезону.

Андріан, ФК "Тернопіль" на перший погляд доволі легко переміг суперника (4:0). Чи так це насправді?

– Суперник був хорошого рівня, не назвав би його слабким, але все ж футболісти нашої команди значно кваліфікованіші, тому ми й впевнено перемогли. Вважаю, що на даному етапі підготовки команди і такі зустрічі потрібні. В даному випадку головне – не результат, а налагодження ігрових зв’язків, перегляд потенційних новачків.

Ти в другому матчі поспіль відзначаєшся гольовими передачами. Це тренерська настанова ходити вперед?

– Так, це була тренерська настанова ходити вперед, більше грати на атаку, тим більше, що суперник не особливо тривожив в обороні.  

– Тернопільська команда знаходиться вже понад місяць в тренувальному режимі. Важко даються фізичні навантаження?

– Навчально-тренувальні збори завжди даються важко. Наш тренер Василь Олександрович Матвійків правильно підходить до футболістів із правильними навантаженнями. Зараз дійсно важко, але потім буде легше грати на футбольному полі.

– Вже хочеться побільше працювати з мячем, чи все ж усвідомлюєте, що фізика зараз головніша?

– Звичайно, з м'ячем хочеться більше проводити часу, але поки що основну увагу приділяємо фізиці та силовій підготовці. Впевнений, тренер знає, як нас правильно підвести до перших офіційних матчів 2017 року.

ФК "Тернопіль"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook