Про нас
увійти

ФК Тернопіль може очолити іноземець

категорія: Футбол | дата: 02 12 2016
ФК Тернопіль може очолити іноземець

За інформацією Спорт Арена, вже до 15 грудня можуть бути новини щодо майбутнього аутсайдера першої ліги.

Як стало відомо нашому сайту, протягом найближчих двох тижнів може прояснитися ситуація щодо ФК Тернопіль. Директор клубу Василь Матвійків, який виконував і обов'язки головного тренера, довів команду до кінця першої частини сезону. При ньому ФК Тернопіль набрав 8 з 10 своїх очок в нинішньому сезоні.

Далі будуть шукати нового головного тренера — спортивним відділом міськради оголошено конкурс на заміщення цієї посади. За інсайдерською інформацією, серед кандидатів вже є відразу кілька прізвищ, і не тільки місцеві тренери, а й фахівці з Волині, Закарпаття і навіть Прибалтики.

Наші джерела повідомляють, що називаються також імена відомих на Тернопільщині тренерів — Василя Івегеша та Ігоря Яворського (екс-наставників ФК Тернопіль і Ниви), втім, чи подали вони резюме-заявки на конкурс, нам не відомо.

Також орієнтовно на 15 грудня призначено дату зборів ФК Тернопіль і потенційного спонсора клубу. Саме там буде визначений подальший вектор розвитку команди, а також поставлені короткострокові і довгострокові завдання, розписаний план на зимовий антракт.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook