Про нас
увійти

ДЮФК "Чемпіон" на футбольному турнірі у Козові (ФОТО, ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 01 12 2016
ДЮФК

25-26 листопада команда ДЮФК "Чемпіон" 2008 року народження під керівництвом тренера Лівіцького Олега Ярославовича брала участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу серед дітей 2007 року народження на призи ПАТ "Агропродсервіс", що відбувся у м. Козова.

"Чемпіон-2008" зіграв перший ігровий день в турнірі в м. Козові серед учасників 2007 року народження.

Суперниками в групі, куди за жеребом потрапила наша команда, є ДЮСШ (Козова), ДЮФК "Галичина-1" (м. Львів), ДЮФК "Золочів" (м. Львів), ДЮСШ (м. Дубно), ДЮСШ-3 (м. Івано-Франківськ).

В першій грі чемпіони зустрілись з господарями турніру — ДЮСШ (м. Козова). Нашим футболістам вдалося забити швидкий гол, далі була нервова гра з моментами біля обидвох воріт. Хлопчики з Козови переважаючи наших у зрості і швидкості не могли організовано розіграти мяч і тому тривалий час ми перемагали. Але зрештою ДЮСШ зрівняли рахунок і матч закінчився 1:1.

У другій грі "Чемпіон-2008" зустрівся з ДЮСШ-3 (м. Івано-Франківськ). Незважаючи на перевагу у грі і перевагу тернополян у рахунку 3:1, франківчанам вдалось за рахунок індивідуальних дій в кінці матчу зрівняти рахунок і знову бойова нічия 3:3.

У третій грі чемпілни перемогли 7:0, володіючи беззаперечною перевагою. Варто зазначити, що гравці не могли відразу звикнути до покриття і мяча, яким грали, тому у їхніх діях вистачало сумбуру.

Тренер чемпіонів цього разу вибрав стратегію, коли в перший ігровий день грали одні футболісти, а на наступний день приїдуть інші, щоб дати всім гравцям достатньо ігрового часу. Крім того, тренер Олег Лівіцький зауважив, що на цьому турнірі головне завдання команди — ігрова практика і втілення на практиці тренувальних напрацювань, а не підсумковий результат і місце у таблиці.

В перший ігровий день кольори клубу захищали: Здоренко Стефан, Цвян Максим, Олійник Арсен, Шарун Дмитро, Гречин Святослав, Пушкаренко Олександр, Чопик Роман.

Бомбардири: Пушкаренко Олександр - 4 голи, Чопик Роман - 4 голи, Цвян Максим - 3 голи.

Наступного дня у складі "Чемпіон-2008" виступали:

Кая Тимур, Пилип'юк Максим, Лупій Артем, Дацюк Віталій, Сполович Максим, Крамар Василь, Мартинюк Ілля, Гривняк Станіслав, Цвян Максим.

У першій грі нашим футболістам протистояла команда ДЮФК "Золочів" (м. Львів).

"Чемпіон-2008" відкрив рахунок після вдалого розіграшу кутового удару. Відзначився Ілля Мартинюк. Після цього на полі точилася рівна гра і львів'янам вдалося відквитати один гол. За рівної гри наші чемпіони не використали кілька моментів і лише в середині 2 тайму Артем Лупій вдало приклався до м'яча і забив переможний гол.

Останній матч у групі "Чемпіон-2008" зіграв з командою ДЮСШ (м. Дубно), яка, забігаючи наперед, зайняла перше місце в нашій групі і кваліфікувалася у фінал. Гра була напруженою і нервовою, але старшим футболістам з Рівненщини вдалося забити по одному з голів у кожному з таймів і перемогти з рахунком 2:0. Таким чином, наша команда посіла третє місце у своїй групі і кваліфікувалась у матч за 5 місце. Суперником стала команда "Новатор" (м. Хмельницький).

На жаль, боротьби у цій грі не вийшло і хмельниччани забили шість сухих мячів у наші ворота... У підсумку — шосте місце з 12 команд, учасниками яких були футболісти 2007 р.н.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook