Про нас
увійти

Підсумок футбольного сезону у Ланівцях

категорія: Футбол | дата: 30 11 2016
Підсумок футбольного сезону у Ланівцях

27 листопада у залі кінотеатру міста Ланівці відбулася 9-та урочиста церемонія нагородження переможців та призерів чемпіонату Лановецького району з футболу сезону 2016 року.

Привітати та нагородити найкращих футболістів Лановеччини завітали члени виконавчого (Олександ Батраков, Ігор Гасса, Володимир Талабан) та контрольно-дисциплінарного комітетів (Анатолій Мимрик, Володимир Коцюбко, член виконавчого комітету ТОФФ) ЛРФФ, депутат Верховної ради України Михайло Головко.

Вели церемонію футбольні очільники району: голова місцевої федерації Сергій Ходанович, його другий заступник Ігор Гасса, а також депутат ВРУ Михайло Головко. Михайло Йосифович не випадково приїхав до Лановець, а з почесною місією: нагородити команди-призери у відкритому чемпіонаті району з міні-футболу. Першими привітали присутніх Сергій Ходанович, який коротко підбив підсумки футбольного сезону (в 5-ти обласних змаганнях брали участь лановецькі команди та 15 різних турнірів провела районна федерація)  і Михайло Головко, який наголосив на особливій ролі футболу в суспільному житті району та області.

Захід розпочали з нагородження кращих в конкурсі прогнозистів: Тараса Івануня з Вербовця, Романа Собчука з Козачок, Олега Ільницького з Бодак, Збаразького району та Діани Процюк з Лановець. Футбольними м’ячами були нагородженні ФК Нападівка та КуПер, с.Печірна-Кутиска як найкоректніші клуби в своїх групах. Грамотою комітету арбітрів ЛРФФ та призом нагороджено районного суддю Анатолія Присяжнюка з с.Краснолука. За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток футболу в Лановецькому районні грамотою ЛРФФ та книгою про виступи збірної України на міжнародній арені відзначено керівника ПСП "ім. Шевченка", с.Буглів Богатюка Миколу Степановича.

Роздачу нагород розпочали з відзначення кращих гравців (Олег Критюк, Колос, с.Буглів та Микола Рип’юк, КуПер, с.Печірна-Кутиска) та бомбардирів (Василь Дзюба, Ентузіаст, с.Білозірка та Мирослав Танчик, ФК Снігурівка) у відкритому чемпіонаті Лановецького району з футболу з міні-футболу серед команд І та ІІ груп. Також, міні-футбольними м’ячами та дипломами були нагородженні команди-призери І групи: Колос, с.Буглів, Ентузіаст, с.Білозірка, Автодор, м.Ланівці та ІІ групи — ФК Снігурівка, КуПер, с.Печірна-Кутиска, Каменяр, с.Шили-Лопушне.
Цінними призами були нагородженні кращі в своїх номінаціях у відкритому чемпіонаті Лановецького району з футболу серед команд І та ІІ груп: воротар — Михайло Горліцький, Колос, с.Буглів та Роман Абдулаєв, Каменяр, с.Шили-Лопушне; захисник Сергій Чабай, Колос, с.Буглів та Андрій Клим, Каменяр, с.Шили-Лопушне; півзахисник Назар Рибак, Автодор, м.Ланівці та Іван Кружілка, ФК Снігурівка, нападник Михайло Войцещук, Колос, с.Буглів та Валерій Присяжнюк, ФК Краснолука; бомбардир Дмитро Максимчук, Автодор, м.Ланівці та Микола Теслюк, Каменяр, с.Шили-Лопушне. М’ячі отримали всі 19 команд-учасниць змагання. До того ж, командам-призерам дістались кубки, дипломи та спортивні футболки-маніжки: Колос, с.Буглів, Автодор, м.Ланівці, Ентузіаст, с.Білозірка — І група та Олімпік-Пролісок, с.Лози-Кривчики, Збаразького району, Каменяр, с.Шили-Лопушне, ФК Снігурівка — ІІ група.

І насамкінець, керівники та капітани футбольних клубів Лановеччини зобов’язали голову ЛРФФ подати до керівників органів місцевого самоврядування району клопотання про участь ФК Ланівці — головної команди Лановецького району в чемпіонаті Тернопільської області сезону-2017. Голова районної федерації Сергій Ходанович подякував гравцям, футбольним керівникам за проведений сезон і запросив всіх відвідати жеребкування комерційного футбольного турніру до Дня святого Миколая у середу о 12 годині, 30 листопада 2016 року, в приміщенні спортивного залу школи №1 міста Ланівці.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook