Про нас
увійти

Володимир Мариновський: "Тим, хто спричинив навколофутбольний скандал на Тернопільщині, хочу сказати — схаменіться"

категорія: Футбол | дата: 24 11 2016
Володимир Мариновський:

Брудні прийоми і безпрецедентні наклепи, які дозволяють собі окремі політики у контексті майбутньої конференції Федерації футболу Тернопільщини, спонукали нинішнього керівника цього громадського об’єднання Володимира Мариновського висловити свою позицію.

На жаль, у цьому процесі замішана місцева влада. Так розпочав свою розмову Володимир Миколайович зі спортивними журналістами. Далі — пряма мова.

— На теренах нашого краю, — сказав пан Володимир, — були різні губернатори, та й список народних депутатів від Тернопільщини чималий. Проте до такої підлості, як собі дозволяють окремі нинішні, ніхто й ніколи з них не опускався. Здебільшого кожен, як міг, допомагав розвитку футболу. Тепер, як черговий "аргумент" проти мене, вдалися навіть до підступного прийому, твердячи, що я начебто йду війною на президентську партію. Розцінюю це як хворобливу маячню часів сталінізму. Ці люди, не маючи авторитету серед спортивної громадськості, борються за майбутнє лідерство у Федерації нечесним шляхом.

Висловлюю свою солідарність і підтримку головам районних федерацій футболу, на яких влада чинить шалений тиск, вдаючись до залякувань і шантажу. Жодного із вас не залишу наодинці зі штучно створеними проблемами. Ще раз дякую тридцяти одному колективному члену із 33 членів, які висунули мою кандидатуру на обрання головою на наступний термін. Водночас закликаю вас, шановні колеги, керуватися лише правилами футбольної етики та здоровим глуздом.

Тим, хто спричинив навколофутбольний скандал на Тернопільщині, хочу сказати — схаменіться і перестаньте нахабно розштовхувати ліктями усіх. Брудний фотомонтаж із Путіним в газеті "Свобода" ще раз підкреслює убогість вашої гнилої філософії, яку ви, мабуть, сповідуєте у своєму житті. Будьте обережні, аби не надірватися у своїх непомірних апетитах.

Джерело: ТОФФ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook