Про нас
увійти

Ярослав Солонинко: "У нас багато проблем, але будемо і далі битися за Тернопіль"

категорія: Футбол | дата: 28 10 2016
Ярослав Солонинко:

Півзахисник ФК Тернопіль Ярослав Солонинко у поєдинку з МФК Миколаїв показав, мабуть, свою найкращу гру виступаючи в Тернополі. На прохання клубної прес-служби Ярослав поділився своїми враженнями від перемоги та розповів, за рахунок яких чинників тернопільська команди останнім часом змінила гру в кращу сторону.

— ФК Тернопіль матч розпочав не зовсім впевнено, віддав ініціативу супернику і пропустив гол. Що у перерві сказав тренер, що команда настільки змінилася в другому таймі?

— Перших десять хвилин ми грали дуже добре, потім було 15-ть провальних хвилин. Не можу пояснити чому так сталось, але зрозуміло, що команда не може грати всі 90 хвилин в одному темпі. В перерві все було спокійно, відчувалось, що ми в цьому матчі точно не програємо. Ми переговорили хто з ким має грати і вийшли з роздягальні з твердим наміром перемогти.

— У матчі з МФК Миколаїв ти мав кілька хороших нагод відзначитися забитим голом. Дуже розчарувався, що не забив?

— Так, на першій хвилині мав забивати коли Богданов кинув аут, Дорі продовжив головою і захисних не влучив по м'ячу. Я такого повороту подій не очікував і ледь зачепив м'яча ногою. Той летів у ворота, але захисник вибив м’яча з порожніх воріт. Друга можливість, якби забив, то напевно потрапив би в збірну туру. В штрафній суперника прийняв м'яча, обіграв свого друга з Миколаєва Віталія Момота, а ще одному захиснику прокинув м'яча поміж ніг і з носка вдарив. Але воротар потягнув. Звичайно, дуже хотів забити, але я буду згідний нічого не забивати, тільки би тернопільська команда перемагала.

— Останній місяць ФК Тернопіль тішить своїх вболівальників. Що, на твою думку, послужило цим кардинальним змінам у грі муніципалів?

— Взяти з точки зору умов, які в нас є, то, чесно кажучи, я шокований від того, що ми творимо. Розумію, що після Івана Марущака багато проблем залишилось, але ми граємо і будемо далі битися за це місто. Тернопіль для мене, як рідний, бо мій батько родом з Тернополя і я тут закінчував школу. Хочу подякувати людям, які прийшли в таку холодну погоду на гру з МФК Миколаїв, не кожен буде мерзнути за команду.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook