Про нас
увійти

Андріан Бабич: "Тренер як в воду дивився, сказавши перед матчем, що я в цій грі заб’ю!"

категорія: Футбол | дата: 26 10 2016
Андріан Бабич:

Оборонець ФК Тернопіль, автор переможного м’яча у ворота МФК Миколаїв Андріан Бабич на прохання клубної прес-служби розповів, як здобувалася перемога та про свій дебютний гол у футболці муніципалів.

— За рахунок чого, після програшного першого тайму, вдалося переламати хід гри?  

— Найперше, за рахунок бійцівських якостей нашої команди. Ми виходили на поле тільки перемогти! І віддали всі сили заради цієї перемоги.

— Твій гол приніс ФК Тернопіль три очки. Пригадай, як він забивався?

— Після атаки флангом, суперники відбили м'яч і я на підборі зіграв. Пробивав у дальній кут. Вся команда приклала зусилля для цього взяття воріт. Дякую партнерам по команді!

— Здебільшого ти граєш на позиції лівого оборонця. Гравці твого амплуа зрідка забивають голи? Тобі це вдалося. Це була тренерська установка підключатися до атакувальних дій команди, чи все вийшло спонтанно?

— Це була тренерська настанова бити з далекої дистанції. Тренер як в воду дивився, сказавши перед матчем, що я в цій грі заб’ю! У нас хороша команда і бійцівський колектив на чолі із тренером Василем Олександровичем Матвійківим. Я надіюсь і впевнений, що в нас у майбутньому ще багато перемог!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook