Про нас
увійти

Юрій Заставецький: "З Фортецєю у нас завжди важкі ігри"

категорія: Футбол | дата: 19 10 2016
Юрій Заставецький:

У третьому турі чинний чемпіон України ФК Тернопіль-Педуніверситет прийматиме команду Фортеця-КПНУ з Кам’янця-Подільського. Напередодні матчу ми задали кілька запитань гравцю тернополян Юрію Заставецькому:

— Юрію, наступну гру ви зіграєте вдома після поразки в Чернівцях. Що сталося в тому матчі, програли по грі?

— Гра в Чернівцях була дуже важкою для нас. Поле було в поганому стані, тому якісною гри нам показати не вдалося. Перший тайм пройшов за перевагою суперників, яким вдалося відкрити рахунок. В перерві ми зробили декілька замін, перебудувалися і нам вдалося зрівняти рахунок. Але нажаль ми пропустили другий гол, і відігратися вже часу не вистачило. На мою думку закономірним результатом матчу була би нічия, адже ми змарнували багато гарних нагод для взяття воріт.

— З якими думками готуєтеся до матчу проти Фортеці?

— Можу сміливо сказати, що настрій в команді бойовий. Гадаю, хлопці вже забули про поразку у минулому турі. В будь-якому випадку треба рухатися далі. Сподіваюсь у майбутньому матчі ми не зробимо тих помилок, яких припустилися у Чернівцях.

— Чи знайомий вам наступний суперник? Яку очікуєте гру?

— Так, команду з Кам'янця-Подільського ми знаєм дуже добре, з Фортецєю у нас завжди важкі ігри. У складі суперника є декілька досвідчених виконавців які ведуть за собою всю гру. Тому ми дуже серйозно налаштовуємося на зустріч, адже це один із матчів який буде вирішувати путівку до фіналу чотирьох.

Джерело: ВФАС

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook