Про нас
увійти

Тернопільську гандбольну команду підозрюють у договірному матч

категорія: Футбол | дата: 19 10 2016
Тернопільську гандбольну команду підозрюють у договірному матч

Матч гандбольної жіночої Суперліги України сезону-2016/17 Дніпрянка (Херсон) - Економічний університет (Тернопіль), який відбувся 24 вересня, потрапив під підозру.

Про це йдеться у постанові Президії Федерації гандболу України.

"1. Інформаційний лист FederBet від 26.09.2016 року щодо виявленого факту явно завищеної ставки у букмекерській конторі на гру та підозри запланованого програшу з певним результатом по різницях у забитих (пропущених) м’ячах матчу Дніпрянка - Економічний університет, який закінчився з рахунком 40:16, прийняти до відома.

2. Федерація гандболу України суворо засуджує та вважає не припустимим будь-який вплив у будь-якій формі на результати офіційних спортивних змагань між гандбольними командами ФГУ.

3. Попередити обласні федерації гандболу, керівників клубів, тренерів, суддівську комісію (Вакула В.І.) та весь суддівський склад щодо недопущення та попередження будь-якого протиправного впливу у будь-якій формі на результати офіційних спортивних змагань між гандбольними командами ФГУ.

4. Зобов’язати обласні федерації гандболу здійснювати роз’яснювальну роботу та постійний і належний контроль щодо недопущення та попередження будь-якого протиправного впливу у будь-якій формі на результати офіційних спортивних змагань між гандбольними командами ФГУ. А також роз’яснити про наявність кримінальної від повільності за ст. 369-3 КК України "Протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань".

5. Зобов’язати обласні федерації гандболу, керівників клубів, тренерів, суддівську комісію (Вакула В.І.) та весь суддівський склад, у разі виявлення фактів протиправного впливу на результати офіційних спортивних змагань, негайно письмово інформувати Комітет з проведення змагань ФГУ", - йдеться у заяві ФГУ.

Джерело: Український спорт

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook