Про нас
увійти

У Бережанах пройде гра чергового туру чемпіонату України з футболу серед учасників АТО

категорія: Футбол | дата: 07 10 2016
У Бережанах пройде гра чергового туру чемпіонату України з футболу серед учасників АТО

У вересні в Україні стартував регулярний чемпіонат України з футболу серед військовослужбовців-учасників АТО Міністерства оборони, Міністерства Внутрішніх справ, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та інших силових структур і відомств на Кубок героїв АТО.

Участь у цих змаганнях беруть представники єдиної футбольної ліги на території України серед військовослужбовців — учасників АТО — команди регіональних ліг, які були відкриті у містах Миколаєві ("Південь"), Вінниці ("Центр"), Вишневому ("Північ"), Запоріжжі ("Схід"), Львів ("Захід").

Ігри регіональної ліги "Захід" Осінь 2016 розпочались 18 вересня у Львові, і виступають у ній 6 команд. Серед них і представники Тернополя — команда ФК Тернопіль АТО. У 3-му турі, який відбувся у місті Вараш (колишній Кузнєцовськ) Рівненської області, наші земляки виграли у місцевої команди з рахунком 5:1. А в 4-му турі змагань команда Тернопіль АТО прийматиме ФК Легіон ЛАСВ (м. Львів). Відбудеться матч 8 жовтня в Бережанах.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook