Про нас
увійти

Тернополяни тріумфували на чемпіонаті України з кікбоксингу

категорія: Футбол | дата: 07 10 2016
Тернополяни тріумфували на чемпіонаті України з кікбоксингу

Сім золотих да дві срібні нагороди здобули представники Федерації кікбоксингу Тернопільщини на чемпіонаті України, що завершився у Харкові 2 жовтня.

У різних вікових та вагових категоріях участь у чемпіонаті взяли понад сім сотень кікбоксерів з усієї України. Тернопільщину у Харкові представляли 12 кікбоксерів, сімом з яких вдалося вибороти чемпіонські звання. Відтак володарями золотих медалей стали Любов Дереш, Василь Худзік, Данило Рибченко, Максим Грейцар, Юрій Ільїнов, Володимир Хархут та Максим Левицький. Двоє останніх стали чемпіонами серед молодших юнаків. Додамо, що Данило Рибченко, Юрій Ільїнов та Володимир Хархут усі свої поєдинки виграли нокаутами. Данило Рибченко це зробив ще у першому раунді. Срібними призерами чемпіонату України стали Володимир Йордан і Михайло Толстух.

До слова, змагання у Харкові були відбірковими для участі у чемпіонаті світу з кікбоксингу, що відбудеться 25-30 жовтня у Італії. За підсумками чемпіонату України до складу збірної України увійшли п'ятеро тернопільських спортсменів. Відтак Любов Дереш, Василь Худзік, Данило Рибченко, Максим Грейцар та Максим Левицький мають усі шанси потрапити на світовий кікбоксерський форум.

Наших спортсменів до змагань готували тренери Олександр Дульнєв, Анатолій Фірман та Петро Левицький. Останній на чемпіонаті України виступав у ролі головного судді у категорії лайт контакт. Профінансував поїздку тернополян до Харкова меценат Іван Чайківський. Допомогу надала також міська рада.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook