Про нас
увійти

У Тернополі завершився Всеукраїнський турнір "Champion Select Cup" (ФОТО, ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 05 10 2016
У Тернополі завершився Всеукраїнський турнір

30 вересня, 1 та 2 жовтня на майданчиках ТНЕУ відбувся перший дитячий турнір з футболу "Champion Select Cup", присвячений річниці створення дитячо-юнацького футбольного клубу Чемпіон.

18 команд у двох вікових групах 2008 та 2009 р.н. впродовж трьох днів змагалися одночасно на двох майданчиках зі штучним покриттям. Щоправда, організатори визначали переможців лише у старшій віковій групі. Молодша вікова група грала без результатів та турнірних таблиць, що є звичною практикою у європейських країнах, де у юному віці результат для футболістів не стоїть на першому місці.

Перемогу серед футболістів 2008 року народження одержали гравці вінницької Ниви-Прем'єр. Друге місце посіли футболісти моршинської Скали і третє — львівського Прайду.

Усі команди отримали пам'ятні нагороди та призи від організаторів та спонсорів турніру. Підтримали турнір "Champion Select Cup": компанії SELECT, Ювіс Пласт, ТМ Ласунка, Карпатська джерельна, Булат, Моє печенько, Захід, Інвест-Родина.

Також організатори висловлюють подяку ректору ТНЕУ Андрію Крисоватому, Тернопільській обласній федерації футболу та управлінню фізкультури і спорту міськради.

ФОТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook