Про нас
увійти

Легендарний гравець Ниви може очолити ФК Тернопіль

категорія: Футбол | дата: 29 09 2016
Легендарний гравець Ниви може очолити ФК Тернопіль

Незважаючи на останню перемогу ФК Тернопіль у чемпіонаті першої ліги (Арсенал — 2:1), питання з головним тренером муніципалів не знято з порядку денного. Директора клубу Василя Матвійківа, котрий нині виконує обов’язки тренера, не збираються залишати коучем. 

Міська рада оголосила конкурс на вакантну посаду і вже подано кілька кандидатів.

Як стало відомо "Номер один", один із них — це колишній тренер чернівецької Буковини, інший — один з тренерів у структурі луцької Волині. Прізвища пересічним тернопільським шанувальникам футболу нічого не скажуть, але, як говорять, поїзд пішов.

Окрім них, розглядаються на посаду головного тренера і ще кілька кандидатур. Найперша — це колишній наставник муніципалів Василь Івегеш, котрий нині тренує аматорський ФСК Чортків і до завершення календарного року поки не готовий говорити про своє повернення до ФК Тернопіль. До числа потенційних також належать два екс-тренери тернопільської Ниви — Богдан Самардак та Ігор Яворський. Останнього особисто лобіює голова обласної федерації футболу Володимир Мариновський. Також у числі кандидатів знаходиться і колишній тренер жіночої команди вищої ліги Тернополянка Володимир Левчук. Пан Володимир більшу частину своєї тренерської кар’єри працював з жіночими командами, однак у своєму послужному списку має і роботу з чоловічим футзальним колективом Банкір.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook