Про нас
увійти

Тернопільська Нива сьогодні зіграє виїзний матч у чемпіонаті області

категорія: Футбол | дата: 28 09 2016
Тернопільська Нива сьогодні зіграє виїзний матч у чемпіонаті області

Суперником футбольного клубу "Нива" у перенесеному матчі 11-го туру чемпіонату Тернопільської області з футболу буде "ДСО-Поділля" з Тернопільського району. Матч відбудеться на стадіоні у смт. Велика Березовиця 28 вересня о 16.00.

Виїзне протистояння із "ДСО-Поділля" повинне було відбутись ще 24 серпня, але тоді "Нива" боролась у фіналі за Кубок Тернопільщини з футболу і матч було перенесено. У зв'язку із щільним графіком виступів нашої команди, зіграти проти "ДСО-Поділля" доведеться лише наприкінці вересня.

Наш суперник у чемпіонаті Тернопільської області посідає четверту сходинку та випереджає "Ниву" на 5 очок у турнірній таблиці. В останньому турі чемпіонату "ДСО-Поділля" зазнало поразки на виїзді від ФК "Козова" 3:2.

Також підопічні Володимира Джуглея встигли взяти участь у попередньому етапі Кубка України з футболу серед аматорів. "ДСО-Поділля" зустрічалося із представником чемпіонату Львівщини — ФК "Самбір". У гостях тернопільська команда поступилася 1:0, а вдома зіграла внічию 1:1. Тож за підсумками двох матчів "ДСО-Поділля" вибуло з подальшої боротьби за трофей.

Зазначимо, що влітку склад нашого суперника поповнили кілька новачків, серед яких є дуже досвідчені Юрій Беркита та Андрій Гринченко — колишні гравці тернопільської "Ниви", які виступали ще на професійному рівні.

Склад команди "Агрон ОТГ"

Почесний президент — Олександр Похилий

Головний тренер — Володимир Джуглей

Гравці:

Іванина Віталій, Білик Валентин, Беркита Юрій, Богач Андрій, Бритковський Владислав, Була Олександр, Вірковський Микола, Вовк Назарій, Воробець Андрій, Гаврилишен Павло, Грінько Олександр, Грабчак Петро, Гринченко Андрій, Гурін Євген, Козелко Ігор, Колтко Віталій, Літвінський Арсен, Молінський Василь, Онуфреїв Володимир, Паламар Олександр, Процик Юрій, Савчук Володимир, Скибіцький Станіслав, Скобляк Петро, Сліпий Назарій, Стирчак Тарас, Цупер Богдан.

Статистика офіційних зустрічей

11 травня 2016, Великі Гаї — "Нива" Тернопіль – "ДСО-Поділля" 1:0 (Шевченко)

16 червня 2016, Великі Гаї — "Нива" Тернопіль – "ДСО-Поділля" 1:1 (Кіцак – Білик)

22 червня 2016, Велика Березовиця — "ДСО-Поділля" – "Нива" Тернопіль 1:3 (Вітович (пен.) — Понєдєльнік, Бадло А. (2))

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook