Про нас
увійти

Як студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка з викладачами у футбол грали (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 24 09 2016
Як студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка з викладачами у футбол грали (ФОТО)

21 вересня, не зважаючи на прохолодну погоду, представники історичного факультету ТНПУ імені В. Гнатюка розіграли Осінній кубок з міні-футболу. Особливістю цього турніру стало те, що крім студентських команд, взяла участь у грі і команда викладачів та випускників історичного факультету. Плацдармом для "історичного бою" став майданчик із штучним покриттям, що по вул. Юності.

Запекла боротьба за перемогу точилась із перших хвилин, а от переможця визначили лише в останньому матчі. Нашим студентам варто перейняти від команди викладачів та випускників факультету не лише знання,але й безцінний спортивний досвід. Адже саме ця команда посіла заслужене перше місце, обігравши студентів 1, 3 та 4 курсів. Першокурсники теж не пасли задніх, саме вони здобули "срібло", поступившись лише переможцям турніру. Команда 4 курсу посіла третє місце, а от третьокурсникам варто ще тренуватись та брати реванш у наступних змаганнях.

Окрім кубку, гравці боролись і за номінації.

Найкращим гравцем турніру визнано першокурсника Боднаря Михайла. Кращим воротарем визнано випускника історичного факультету Обача Ярослава, а кращим захисником — доктора історичних наук Москалюка Миколу Миколайовича. В свою чергу, найкращим голеадором змагань став ще один випускник історичного факультету Струганець Володимир, на його рахунку 7 голів у трьох матчах.

Місько Володимир Володимирович, в. о. декана історичного факультету:

"Ми хочемо, щоб на факультеті панувала доброзичлива атмосфера, неформальне спілкування між викладачами і студентами, що сприятиме всебічному розвитку молодих істориків".

Сподіваємось, що подібні змагання стануть традиційними не лише на історичному факультеті, адже це альтернативний спосіб проведення вільного часу та пропаганда здорового способу життя.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook