Про нас
увійти

Нива зазнала домашньої поразки від Чайки

категорія: Футбол | дата: 20 09 2016
Нива зазнала домашньої поразки від Чайки

17 вересня у 6-му турі чемпіонату України з футболу серед аматорів (Група 1) футбольний клуб "Нива" Тернопіль у Великих Гаях програв з рахунком 0:2 "Чайці" з Петропавлівської Борщагівки.

Київська команда прибула у Тернопіль ще за день до гри, оселившись у одному з міських готелів. Напередодні матчу футболісти "Чайки" зуміли випробувати поле у Великих Гаях, від якого вони, звісно, були не у захваті.

Тренерському штабу "Ниви" перед матчем головної болі додала кадрова ситуація. До Віталія Бадла та Владислава Левчика, які лікуються уже впродовж тривалого часу, додався нападник Степан Матвійків, який отримав рецидив давньої травми. Також не на всі сто до гри був готовий Олександр Кіцак.

Загалом гра проти "Чайки" не була надто видовищною та багатою на гольові моменти. Проте дві помилки тернополян дозволили супернику святкувати перемогу.

Гравці "Ниви" першими проявили активність на старті матчу. Понєдєльнік намагався забити головою, але воротар випередив форварда "жовто-зелених". Вище воріт пройшов дальній удар від Михайла Рябого. Натомість суперник першу ж нагоду відкрити рахунок не змарнував. Тернополяни втратили м'яч поблизу свого штрафного майданчика і дозволили Барановичу вийти на побачення з воротарем та відправити круглого у дальній кут — 0:1.

Швидкий гол змусив господарів перейти до активних дій попереду, але у нападі "Ниві" нічого не вдавалося. Згадати варто лише хорошу нагоду у Андрія Бадла. Та м'яч звалився з ноги гравця "Ниви" і пройшов мимо воріт. Гості до кінця першого тайму у атаці теж були пасивними.

По перерві Петро Бадло кинув у бій двох "свіжих" гравців — Кіцака та Кохмана. А незабаром і сам головний тренер вийшов на футбольне поле, замінивши Андрієшина. Тепер Петро Бадло керував діями своїх підопічних безпосередньо у грі. І це могло принести свій результат. Головою по воротах "Чайки" спершу пробивав Яневич, а потім подачу партнера замикав Кохман. У першому випадку м'яч пройшов вище, а у другому надійно зіграв воротар наших опонентів. У середині тайму і сам граючий головний тренер "Ниви" намагався забити зі штрафного. Проте воротар "Чайки" кулаками вибив м'яч на кутовий. Гості у другому таймі теж нічим особивим не відзначилися. А другий гол знову ж таки став наслідком помилок тернопільських футболістів. Уже на доданих хвилинах до основного часу Ярослав Алексевич віддав пас назад голкіперу, але м'яч по-зрадницьки пройшов під ногою Івана Рогаля та закотився у ворота — 0:2 — друга поразка "Ниви" у цьому сезоні…

Чемпіонат України серед аматорів Група 1, тур 6

17 вересня 2016, с. Великі Гаї, сільський стадіон

"Нива" – "Чайка" 0:2

Голи: Баранович (4), Алексевич (90+2 авт.)

"Нива": Рогаль, Яневич, Андрієшин (Бадло П. 55), Пікуль, Алексевич, Ільчишин, Шевченко (Кіцак 46), Рябий, Сухецький, Бадло А. (Кохман 46), Понєдєльнік

"Чайка": Мусієнко, Курята, Скляренко, Юзефович, Важкий, Дорошенко, Бартошук (Григоренко 54), Степанчук, Яременко (Дорош 88), Баранович, Новиков (Тищенко 77)

Попередження: Яневич (20), Андрієшин (40), Пікуль (61), Рябий (69), Степанчук (74), Дорошенко (90)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook