Про нас
увійти

Дмитро Скакун: "ФК Тернопіль добре контролював гру"

категорія: Футбол | дата: 10 09 2016
Дмитро Скакун:

У матчі 8 туру чемпіонату першої ліги стрийська Скала вдома з рахунком 1:0 перемогла ФК Тернопіль. Єдиний гол у другому таймі за Скалу провів Дмитро Скакун. Півзахсиник Скали поділився враженнями від дебютної перемоги "Скали" перед своїми вболівальниками.

— Перший тайм ми грали невдало. У другому таймі уже почали діяти агресивніше і, вважаю, виглядали уже краще. Наша команда почала накривати суперника на його частині поля, гравці дозволяли супернику розпочинати свої атаки. В 1 таймі так не грали, оскільки планували зіграти на контратаках. Коли м’яч був у воротаря Герича, була установка мені, Швабу, Рябушкові та Цюцюрі вбігати у вільні зони. На жаль, у першому таймі ці передачі майже не проходили.

— Своєю грою гравці Тернополя також залишили непогане враження.

— Згоден. Вони добре контролювали гру, усі передачі були в 1-2 дотики. У першому таймі ми часто були без м’яча, тому було непросто.

— У другому таймі Скала грала у чисельній більшості, однак склалося враження, що твоя команда грала у чисельній меншості.

— З хлопцями говорили про це в роздягальні. Така наша гра у більшості не сподобалася, мабуть, нікому. Усі розуміли, що в цей ігровий відрізок ми мали зірати краще. Потрібно було опустити м’яч на землю і більше часу його контролювати, заставляючи суперника витрачати суперника сили на його відбір.

— Перемога над Тернополем — це перемога у матчі за "шість очок"?

— Думаю, що так. І нам, і Тернополю дуже була потрібна ця перемога. Перш за все в психологічному плані, і в плані того, щоб покращити свої турнірні показники. Дуже важливо було перемогти нам, оскільки перед своїми вболівальниками до цього матчу ще не забивали. Ця перемога додасть психологічної впевненості. Тепер буде легше готуватися до виїзного матчу проти Колоса.

Джерело: ua-football.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook