Про нас
увійти

Студент ТНЕУ здобув срібну медаль Європейських ігор

категорія: Футбол | дата: 30 07 2016
Студент ТНЕУ здобув срібну медаль Європейських ігор

Студентська збірна команда України повернулась з ІІІ Студентських Європейських ігор, які проходили в м. Рієко (Хорватія).

Внесок у успішний виступ українців зробили і студенти Тернопільського національного економічного університету. В складі збірної виступили команда волейболісток Галичанка –ТНЕУ та дзюдоїст Антон Рудник.

Нажаль Галичанка не змогла показати свій кращий результат, але "економічний" не залишився без медалей. В непростих поєдинках у ваговій категорії до 100 кілограм "срібло" виборов Антон Рудник. Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Мельник привітав призера та ректора університету в якому навчається Антон Андрія Крисоватого та  відмітив, що пишається здобутками студентів ТНЕУ, та бажає і надалі примножувати спортивні досягнення, спрямовувати творчі зусилля та професійну майстерність на розвиток фізичної культури та масового студентського спорту.

Тернопільське обласне відділення КФВС МОНУ теж приєднується до привітань та бажає нових спортивних звершень та медальних надбань студентам університету !!!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook