Про нас
увійти

Нива провела двосторонню гру та завершила перший етап підготовки (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 30 07 2016
Нива провела двосторонню гру та завершила перший етап підготовки (ФОТО)

Вчора, 29 липня, на футбольному полі стадіону у Великих Гаях Нива провела двосторонню гру.

Петро Бадло розділив усіх гравців на дві команди — "зелених" та "червоних". За "зелених" зіграли практично усі основні гравці команди, а у складі "червоних" виступили переважно потенційні новачки нашої команди. У підсумку перемога дісталася умовній основі — 4:0.

На початку гри рахунок відкрив Андрій Бадло, який вдало зіграв на добиванні. А наприкінці першого тайму "зелені" закріпили перевагу. За фол у штрафному майданчику було призначено пенальті, яке чітко реалізував Андрій Сухецький.

У другому таймі перевага основи теж була беззаперечною. Ще двічі у воротах "червоних" розписався один з потенційних новачків Ниви Назар Ільчишин. Спершу його на ударну позицію вивели партнери, а потім Назар самотужки перехопив м'яч на чужій частині поля та завдав влучного удару по воротах.

Цією двосторонньою грою Нива завершила перший етап підготовки до другої частини сезону. Попереду у команди два вихідних, а у понеділок футболісти приступають до другого етапу підготовки. На наступний вівторок у команди запланована товариська гра із командою Другої ліги — хмельницьким Поділлям. Наразі представники обох команд ведуть перемовини, щодо місця та часу проведення цього поєдинку.

Нагадаємо, що сезон для Ниви стартує 10 серпня матчем 1/2 фіналу Кубка Тернопільської області з футболу.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook