Про нас
увійти

Сергій Сізіхін: "ФК Тернопіль — команда з характером"

категорія: Футбол | дата: 25 07 2016
Сергій Сізіхін:

Головний тренер харківського Геліоса прокоментував розгромну перемогу 4:1 над ФК Тернопіль.

— Вітаю вболівальників, керівництво, хлопців, тренерський штаб з перемогою. Важко вона далася. Дуже багато сил ми залишили на футбольному полі. Напевно, все вже скучили за офіційними іграми, тому ми не могли підвести наших любителів футболу. Всіх з перемогою.
Не те на футбольному полі я побачив, що ми планували. Абсолютно не працювали наші фланги. Трохи випали з гри наші крайні захисники — і Ілля Глушицький, і Юра Цапій. Випали з моїх тактичних побудов. Билися, віддавалися, але ми побудували гру так, що два наших дуже швидких гравця лінії атаки повинні були скористатися зонами, передачами за спину. І, тим самим, жертвували серединою поля, де нашим опорникам Комарницькому і Луценку довелося несолодко. Тобто вони грали, фактично, в меншості. Так, багато чого не виходило. Але я знімаю капелюх перед хлопцями. Вони проявили характер, силу волі. Ми витягли гру. Нам протистояв досить-таки гідний суперник. Нинішній Тернопіль і той, який був у минулому чемпіонаті — це дві зовсім різні команди. Плюс ми не забували, що це команда з характером. Це команда з Західної України. Завжди ігри з такими командами — будь то на виїзді, або вдома — складаються дуже складно. Матч розберемо. Про нього вже потрібно забути. Це історія. Потрібно рухатися далі. Будемо займатися відновленням. Всіх ще раз з перемогою.

— Вашу команду, яка грала в меншості, сколихнув пропущений гол?

— Ні. Справа не в цьому. Я думаю, що було допущено дуже багато суддівських помилок. З видаленням я теж можу посперечатися. Чи не порушував і не награв Віталій Комарницький на видалення. Після пропущеного голу ми все одно гнули свою лінію, створювали компактність, то що було потрібно. Намагалися спіймати суперника за рахунок вільних зон. Вивчаючи команду, ми бачили ці зони.

Джерело: ФК Геліос

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook