Про нас
увійти

Нива зіграла внічию з Копичинцями

категорія: Футбол | дата: 25 07 2016
Нива зіграла внічию з Копичинцями

23 липня на стадіоні "Надія" у Копичинцях футбольний клуб Нива провів товариську гру з ФК Копичинці. Матч завершився нічиєю 1:1.

На перший тайм наставник тернополян Петро Бадло випустив основу команди. І досить швидко тернополянам вдалося відкрити рахунок. Андрій Сухецький скористався обрізкою суперника, вийшов на побачення з кіпером та завдав точного удару у дальній кут. Згодом гості з Тернополя не реалізували ще ряд моментів. Зазначимо, що у першому таймі тренеру Ниви довелося робити вимушену заміну. Через травму покинув поле Ігор Кохман, на місце якого вийшов Андрій Понєдєльнік.

На другий тайм матчу Петро Бадло випустив нових футболістів за вийнятком Понєдєльніка та Андрія Бадло. У цьому випадку уже тернополяни пропустили гол на старті тайму. Назар Мороз завдав прицільного удару з-за меж штрафного майданчика і влучив у самісіньку "шістку" воріт Ниви.

До кінця гри тернополяни мали три стовідсоткові моменти. Двічі на побачення з кіпером Копичинців виходив Понєдєльнік та ще одного разу у подібній ситуації опинявся Андрій Бадло. Однак реалізація моментів гравців нашої команди дещо підвела.

Наступний товариський матч Нива орієнтовно проведе у середу, 27 липня. Наразі суперник ще уточнюється, але цілком ймовірно, що це буде Нива з Бережан.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook