Про нас
увійти

У Тернополі обговорили поведінку вболівальників під час футбольних матчів

категорія: Футбол | дата: 13 07 2016
У Тернополі обговорили поведінку вболівальників під час футбольних матчів

12 липня 2016 року у приміщенні Тернопільської обласної федерації футболу відбулася робоча зустріч за участю представників команди ТПФК Нива, керівництва фанатського сектору Ниви, правоохоронних органів та представників обласної федерації футболу під головуванням В. М. Мариновського.

Метою зустрічі було обговорення забезпечення громадського порядку та поведінки фанів під час матчів під егідою Тернопільської обласної федерації футболу. Зокрема піднімались питання поведінки фанів ТПФК Нива.

Голова ТОФФ В. М. Мариновський та представники правоохоронних органів наголосили на недопустимості використання під час футбольних матчів піротехнічних засобів, зокрема петард, фаєрів та димових шашок, які можуть нанести шкоду здоров’ю учасників матчу та глядачів. Правоохоронці попередили про можливу відповідальність клубу та уболівальників на неправомірні дії під час проведення поєдинків. А ТОФФ попередила, що при повторному порушенні безпеки та використання заборонених предметів та нецензурних висловів з боку фанів, відповідальність буде нести футбольний клуб Нива у вигляді зняття команди з чемпіонату області.

У ході робочої зустрічі було досягнуто порозуміння між усіма сторонами. Футбольні матчі під егідою Тернопільської обласної федерації футболу повинні проходити з дотриманням усіх норм безпеки. А поведінка активних вболівальників не повинна шкодити оточуючим під час перегляду футбольних матчів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook