Про нас
увійти

Тернопільська Нива розписує нічию з бережанцями

категорія: Футбол | дата: 01 07 2016
Тернопільська Нива розписує нічию з бережанцями

30 червня у перенесеному матчі 4-го туру чемпіонату Тернопільської області з футболу футбольний клуб "Нива" Тернопіль вдома зіграв у нічию 1:1 з ФК "Нива" Бережани.

Уже другий матч поспіль у чемпіонаті Тернопільської області тернопільська команда не може перемогти. Минулої неділі наша команда розписала мирову з теребовлянською "Нивою". А тепер не вдалося обіграти бережанську.

Хоча уже на старті звітної гри біля воріт гостей почали виникати гострі моменти. На першій хвилині вдало подав до штрафного майданчика Віталій Бадло. Проте навіс партнера замкнути ніхто не зумів. За дві хвилини після вкидання з ауту по воротах у падінні пробивав Андрій Понєдєльнік — мимо. Міг забивати після подачі Алексевича Ігор Кохман, але замість удару він врізався у голкіпера, порушуючи правила.

Відповіді від бережанців довелося чекати аж до середини тайму. Щоправда, перший ж момент гості могли перетворити у гол. Іван Когут виривався на побачення із воротарем "Ниви" Андрієм Гарасом, але кіпер зумів випередити суперника. Незадовго після цього моменту "Нива" з Бережан вдруге змусила вступати у гру Гараса. Цього разу прямого удару зі штрафного завдавав Тарас Семенець. Голкіпер "Ниви" без проблем впорався з цим ударом та одразу ж розпочав потенційно гольову атаку своєї команди. Завершального удару по воротах бережанської команди завдавав з лінії штрафного Андрій Понєдєльнік. Проте воротар "Ниви" Бережани Андрій Северин у стрибку перевів м'яч на кутовий.

До перерви тернополяни не використали ще два хороших моменти. Кохман пробив вище після ауту від Пікуля. А з ударом Кіцака впорався кіпер гостьової команди.

І коли до свистка на перерву залишалися лічені секунди, команді з Бережан вдалося відкрити рахунок. Яневич поблизу власного штрафного майданчика зіграв рукою і арбітр призначив стандарт. Після навісної подачі ворота "Ниви" головою розстріляв невисокий на зріст Микола Когут.

Гол у роздягальню змусив господарів зі старту другого тайму йти вперед. Ця активність досить швидко принесла свої плоди. Після вкидання з ауту у штрафному майданчику бережанської "Ниви" суперник грубо зіграв проти Олександра Кіцака і арбітр матчу цілком справедливо вказав на одинадцятиметрову позначку. З "точки" відзначився Ігор Кохман, вирівнявши рівновагу у рахунку.

Хоча до завершення гри було ще чимало ігрового часу, але жодній з команд вирвати перемогу не вдалося. У середині другого тайму команди обмінялися ударами зі штрафного. В обох випадках воротарі зіграли надійно. Підвели риску під поєдинком два моменти у тернопільської "Ниви". Удар Кіцака метрів із 30-ти пройшов вище. Така ж доля спіткала Понєдєльніка, який пробивав у падінні головою.

Чемпіонат Тернопільської області, тур 4

30 червня 2016, Великі Гаї

"Нива" Тернопіль – "Нива" Бережани 1:1

Голи: Когут М. (44)  – Кохман (51 пен.)

"Нива" Т: Гарас, Яневич, Пікуль, Андрієшин, Алексевич, Кіцак, Рябий, Бадло А. (Шевченко 46), Бадло Віт., Понєдєльнік, Кохман

"Нива" Б: Северин, Фанга, Прошутя, Пріхна, Абрамець, Фарботняк, Мострянський, Семенець, Когут І., Дубляниця (Легета 75), Когут М. (Макаров 88)

Попередження: Пріхна (33), Прошутя (43), Мострянський (59), Фанга (78), Твардовський (88)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook