Про нас
увійти

Почесний президент ФК Тернопіль просить ПФЛ залишити команду у Першій лізі

категорія: Футбол | дата: 23 06 2016
Почесний президент ФК Тернопіль просить ПФЛ залишити команду у Першій лізі

Сьогодні ФК Тернопіль — це футбольне обличчя нашого міста, клуб який має достойно представляти Тернопіль у вищих дивізіонах чемпіонату України. Про це заявив міський голова Тернополя, почесний президент ФК Тернопіль Сергій Надал.

Тернопіль достойний мати футбольну команду найвищого професійного рівня, для цього працює і керівництво міста, і керівництво команди.

— На утримання ФК Тернопіль міська рада виділяє близько 1,5 млн. грн. Вкладаються кошти у міський стадіон та клубну інфраструктуру. Команда забезпечена всім необхідним, проводить якісні збори, підписує нових гравців. У планах створити сучасну футбольну базу для ФК Тернопіль, — зауважив Сергій Надал.

Міський голова додає, найголовніше, що розроблена концепція розвитку футбольного клубу на декілька років з перспективою виходу у Прем’єр-Лігу, де основу клубу будуть складати гравці, для яких Тернопіль є рідним містом. Більше того, ФК Тернопіль — це вершина "піраміди" футбольної "господарки" міста. Цього року молодіжна збірна ФК Тернопіль-Педуніверситет стала чемпіоном ХV-го чемпіонату України з футболу серед вищих навчальних закладів.

— Я переконаний там грають майбутні зірки української Першої та Прем’єр-ліг України. Тому я звертаюся до керівництва Професіональної футбольної ліги з проханням зберегти можливість для ФК Тернопіль почати наступний футбольний сезон у Першій Лізі. Для цього є всі спортивні та організаційні аргументи, — підсумував мер Тернополя Сергій Надал.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook