Про нас
увійти

Тернопільська Нива виходить у півфінал Кубка області (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 23 06 2016
Тернопільська Нива виходить у півфінал Кубка області (ФОТО)

22 червня у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка Тернопільської області з футболу "Нива" у виїзній грі з рахунком 1:3 перемогла "ДСО-Поділля". За сумою двох матчів "Нива" одержала перемогу із загальним рахунком 4:2 та пробилася до півфіналу Кубка.

Матч-відповідь чвертьфіналу Кубка області, навідміну від першої гри, жодних неприємностей нашій команді не створив. У деякій мірі заважала спека, а також не зовсім готове до гри поле стадіону у Великій Березовиці. Але навіть у таких умовах, футболісти "Ниви" впевнено переграли свого опонента.

На старті гри жоден з суперників не форсував подій на полі, адже ціна помилки у такому матчі була надзвичайно великою. Господарі більше часу володіли м'ячем та перебували на половині поля "Ниви". Але грамотні оборонні дії тернополян не дозволяли супернику створити небезпечних моментів. Кілька разів гравці "ДСО-Поділля" пробивали здалеку, але безрезультатно.

Натомість на 16-ій хвилині повела у рахунку "Нива". Кіцак виконав довгу діагональну передачу, Сухецький відпасував на Шевченка, а той протягнув м'яч по флангу та навісив у район 11-метрової позначки. Там на м'яч уже очікував ніким не прикритий Андрій Понєдєльнік, який розстріляв ворота "ДСО-Поділля".

Ще стільки ж часу знадобилося підопічним Петра Бадла щоб рахунок подвоїти. Знову розпочав гольову атаку Олександр Кіцак, який відібрав м'яч у центральній частині поля і віддав на хід Андрію Понєдєльніку. Нападник "Ниви", протягнувши м'яч до штрафного майданчика суперників, відпасував на Андрія Бадла, який забивав вже у пусті ворота "ДСО-Поділля".

Зазначимо, що у період між голами свій момент не використали господарі. Після подачі зі стандарту гравець "ДСО-Поділля" пробивав небезпечно головою, але м'яч пройшов над хрестовиною воріт.

З новими силами атакувати ворота опонента "Нива" взялась уже після перерви. Керманич "Ниви" у перерві зробив одну заміну — Кохман змінив Шевченка. І майже відразу Ігор міг довести рахунок до розгромного. Понєдєльнік вдало прострілив, Кохман обікрав захисника, але пробив повз ворота. Те, що невдалося зробити Кохману, за кілька хвилин зробив Андрій Бадло. І знову не обійшлося без участі Кіцака, який зробив більше половини цього голу. Олександр отримав м'яч біля центральної лінії, пройшов з ним майже до чужого штрафного майданчика та зробив блискучу передачу у розріз на Андрія Бадла. Тому залишалося лише пробити повз голкіпера.

Третій м'яч остаточно змусив наших суперників змиритися з поразкою. Хоча вони у другому таймі теж мали кілька моментів. Зокрема після помилки оборонців, гравець "ДСО-Поділля" опинився на самоті перед воротами Гараса, але переграти кіпера не зумів. Натомість "Нива" у другому таймі змарнувала ще ряд гольових нагод. Стовідсоткові моменти не реалізували Кохман та Кривобедрий. А з потужним ударом Кіцака зі штрафного впорався Рогаль.

А єдиний гол у грі "ДСО-Поділля" провело після помилки оборонця "Ниви" Валерія Бадла, який вийшов на заміну по ходу другого тайму. Валерій зіграв рукою у власному штрафному майданчику, отримав жовту картку, а суперникам подарував право виконати пенальті. Артем Вітович розвів м'яч та Гараса по різних кутах.

Наприкінці гри стався ще один неприємний момент для "Ниви". Роман Бабин пішов у дуже жорсткий підкат ззаду та отримав пряму червону картку і ризикує тепер пропустити не один поєдинок.

"Нива" — у півфіналі Кубка Тернопільщини. На цій стадії тернополяни зустрінуться із "Агроном ОТГ", який за сумою двох матчів вибив з розіграшу чинного володаря трофею — теребовлянську "Ниву". Півфінальні матчі відбудуться 10-го та 17-го серпня. Господарем першої зустрічі буде "Нива".

А наступний матч у чемпіонаті області "Нива" проведе проти лідера — теребовлянської "Ниви". Один із найважливіших матчів першого кола відбудеться 26 червня на стадіоні у Великих Гаях. Початок гри о 16:00. Запрошуємо уболівальників підтримати нашу команду у важливому поєдинку!

 

 

 

1/4 Кубка Тернопільської області, другий матч

22 червня 2016. смт. Велика Березовиця

"ДСО-Поділля" – "Нива" 1:3 (перший матч 1:1)

Голи: Вітович (75 пен.) — Понєдєльнік (22), Бадло А. (31, 57)

"ДСО-Поділля": Рогаль, Літвінський, Грабчак, Богач (Вадовський 65), Сліпий, Стирчак, Вітович, Білик (Вовк 87), Стецюк, Скибіцький, Козелко

"Нива": Гарас, Яневич, Пікуль (Бадло Віт. 51), Бадло А. (Кривобедрий 58), Понєдєльнік (Бабин 72), Алексевич, Рябий, Кіцак, Сухецький (Бадло Вал. 61), Шевченко (Кохман 46), Андрієшин

Попередження: Рябий (9), Бадло Вал. (75), Грабчак (86)

Вилучення: Бабин (86, серйозне ігрове порушення)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook