Про нас
увійти

Тренери ДЮФК "Чемпіон" переймали досвід в італійців (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 11 06 2016
Тренери ДЮФК

Впродовж кількох днів у Івано-Франківську відбувся тренерський семінар "Italian Football Camp Livorno", який організували тренери професійної італійської команди "Ліворно".

Участь у семінарі взяли і тренери дитячо-юнацького футбольного клубу "Чемпіон", які мали змогу побувати на теоретичних та практичних заняттях від італійських спеціалістів. Зокрема тренери "Чемпіона" мали змогу перейняти досвід своїх колег з Італії відносно тренувального процесу юних футболістів, скаутингу, особливостей підготовки гравців та тактичної роботи.

Проводили заняття тренери "Ліворно":

Сімоне Сірено — тренер-інструктор U-12 AS Livorno Calcio, Клаудіо Галіччі — старший тренер департаменту д/ю футболу AS Livorno Calcio, Стефано Бронді - головний тренер молодіжного складу та Олег Великих — скаут AS Livorno Calcio.

— Дуже багато нової інформації для аналізу ми дізнались від тренерів "Ліворно", — ділиться враженнями від семінару виконавчий директор ДЮФК "Чемпіон" Дмитро Андрієшин. — Зокрема специфіку їхньої роботи та підходу до виховання футболістів в Італії. Діти в Італії до 12 років проводять матчів та турніри зовсім без турнірних таблиць. Тренерів не цікавить результат та зайняте місце. Насамперед наставників цікавить тільки те, як дитина розвивається, як прогресує. У них постійно є відбір дітей у основні групи. Усі вправи італійських тренерів супроводжуються м'ячами. Діти повинні якнайбільше разів торкатись до м'яча за одну хвилину. Ще однією особливістю є те, що кожен тренер спецілізується на своїй віковій групі і згодом передає дітей наступному тренеру.

Поїздка на семінар тренерів професійного клубу Італії стала ще одним доказом, що тренерський штаб ДЮФК "Чемпіон" прагне постійно удосконалюватися та набувати нових знань і не зупинятися на досягнутому!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook