Про нас
увійти

У ФК Тернопіль підростає гідна зміна

категорія: Футбол | дата: 10 06 2016
У ФК Тернопіль підростає гідна зміна

Завершилися фінальні ігри Дитячо-юнацької футбольної ліги з футболу серед юнаків 2000-2001 р.н., які відбулися Тернополі на футбольних полях ДЮСШ з футболу на інших ігрових видів спорту.

У фінальному матчі зустрілися команди ДЮСШ обласного центру та тернопільського Педліцею. У результаті безкомпромісної боротьби, основний час матчу завершився внічию — 1:1, в серії пенальті сильнішими виявилися футболісти Педліцею.

Що цікаво, гравці обох команд фіналістів навчаються у Тернопільському педагогічному ліцею, який входить у структуру ФК Тернопіль. Минулого року один клас Педліцею сформували гравців ДЮСШ, другий — учні пронятиської школи №23.

— Команди-суперниці були доволі кваліфікованими, ті ж футболісти з Бережанщини та Гусятинщини виступають у всеукраїнській ДЮФЛ. Але те, що обидві наші команди потрапили до фіналу обласних змагань показало, що Тернопільський педагогічний ліцей працює в правильному напрямку, на тернопільський футбол і його створення себе виправдало. І немає різниці хто в даному випадку виграв, перемога по пенальті – це лотерея. Хочу подякувати тренерам обох команд за підготовку футболістів — це майбутня зміна ФК Тернопіль, — зазначив директор Тернопільського педліцею з спортивним профілем Василь Івегеш.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook