Про нас
увійти

Дмитро Андрієшин: "Мета "Чемпіона" - заявитись на чемпіонат України"

категорія: Футбол | дата: 03 06 2016
Дмитро Андрієшин:

Все почалося у червні 2015 року. Займаючись в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі уже повний рік, тренеру і звісно батькам хотілось подивитись на що здатні юні футболісти, чого навчились, на якому рівні знаходяться у порівнянні з іншими футбольними школами.

І тому наші майбутні "ЧЕМПІОНИ" взяли участь у футбольному турнірі в м. Вінниця під керівництвом ДЮСШ, у віковій групі U7 (2008 р.н. і молодші). Результат звісно був, м'яко кажучи, негативним. Найбільше вразив рівень підготовки команд-суперниць. Все збалансовано: розминка перед початком поєдинків, підхід тренера до своїх вихованців, суттєва спонсорська допомога. І батьки зрозуміли, що державна ДЮСШ не зможе дати це все їхнім дітям.

Із поганим настроєм, але з думкою про краще майбутнє своїх дітей, ми батьки повернулися додому. після чого почали консультуватись щодо можливості створення приватної дитячої футбольної школи, де б займались усі охочі тернопільські таланти. Де була б дисципліна і злагодженість у кожній ланці. Щоб люди, які створюють програму розвитку клубу, були футбольно свідомими, щоб кожен тренер був найкращим, щоби кожен працівник школи думав тільки про успішний розвиток та вкладав душу у майбутніх ЧЕМПІОНІВ...

Отже, про те як саме створювався ДЮФК Чемпіон та що наразі відбувається з клубом, нашому кореспонденту розповідав директор клубу Дмитро Михайлович Андрієшин, а також за сумісництвом тренер-викладач клубу (2005-2006 р.н.)

— Коли саме відбулися перші кроки у становлені клубу?

— ДЮФК Чемпіон розпочав свою роботу з вересня місяця 2015 року, та перше тренування пройшло вже 3 вересня. За два тижні до цього відбулася дружня розмова що до того чи би не спробувати відкрити у Тернополі недержавну футбольну школу. Троє батьків, які водили на заняття своїх дітей в державну ДЮСШ, після року навчання там вирішили заснувати свій власний Дитячо-юнацький футбольний клуб.

— Які основні мотиви що до строверння власного клубу були у батьків?

— Головне бажання було в батьків — це дати своїм дітям можливість стати в майбутньому справжніми футболістами. Тому після розмови, за два тижні, створився клуб, розпочалась рекламна компанія, в кожній школі Тернополя ми порозвішували афіші. На початку навчального року, кожному хлопчику, який навчався в молодшій школі ми роздали наші візитки.

— Як саме йшов розвиток клубу, фактично створеного з нуля?

— У процесі розробки плану роботи ми закупили весь необхідний футбольний інвентар, документацію клубу також зробили, орендували штучні спортивні майданчики, запросили на роботу тренерів. Обзавелись головним спонсором гуртовнею "ЮВІСпласт", яка дуже допомагає нам фінансово. Крім них у нас є партнери клубу які нам також допомагають. Зараз всі діти нашого клубу носять однакову екіпіровку. Тому у місті вже всі знають, що вони представляють ДЮФК Чемпіон. У клубу є своя атрибутика. Також проводиться робота з батьками, організовуються турніри між віковими групами серед батьків.

— Яка зараз кількість дітей є у вашому клубі?

— З вересня місяця і по цей час в нашому клубі вже біля 150 дітей, 6 вікових груп, один відкритий філіал у тернопільському районі, а один на стадії переговорів. Є 9 тренерів, серед яких є тренер по воротарях, тренер з аеробіки, старший тренер клубу, який також тренує тернопільську Ниву (Це Петро Бадло, який має досвід Єврокубків у складі Актобе-Казахстан).

— Які основні цілі на ближчий час стоять перед вашим клубом?

— За весь невеликий час існування клубу ми встигли побувати на різноманітних турнірах по всій західній Україні і не тільки. Організували у себе в Тернополі два дитячих турніри. У нас працюють молоді тренери, які вже закінчили професійну кар’єру гравців, які мають досвід виступу у Вищій лізі за різні команди. Тренера проходять навчання на С-диплом ФФУ, проходять стажування у провідних футбольних школах. Завдання стоїть таким чином щоб найближчим часом заявити старші вікові групи на чемпіонат ДЮФЛ області та чемпіонат України по Першій лізі.

Джерело: Аматорський спорт

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook