Про нас
увійти

В Теребовлі відкрили футбольний сезон 2016 (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 31 05 2016
В Теребовлі відкрили футбольний сезон 2016 (ФОТО)

29 травня на міському стадіоні "Колос"  на базі ЦФЗН "Спорт для всіх" Теребовлянської міської ради відбулось урочисте відкриття нового футбольного сезону 2016 року. В цей же день теребовлянська Нива зіграла свій 4 матч у чемпіонаті Тернопільської області з футболу, цього разу з ФК Копичинці. 

В урочистостях з нагоди відкриття взяв участь хореографічний ансамбль "Дивертисмент" Теребовлянського вищого училища культури (керівник — Краківська І.), а також вокальне тріо із ТВУКу під керівництвом Кутного П. На ігрове поле, поряд із командами-учасниками матчу, запросили також ветеранів футболу з Теребовлянщини. 

З привітальним словом до гравців звернулися міський голова Сергій Поперечний та президент ФК Нива Степан Никеруй, а з благословенням на вдалу гру — отець Степан Манорик. В перерві між першим і другим таймами відбулось нагородження молодого покоління футболістів — гравців місцевої команди ДЮСШ. До організації урочистостей долучилися працівники відділу культури ТМР та депутати Молодіжної міської ради. 

Результат гри ФК Нива Теребовля - ФК Копичинці — 1:0.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook