Про нас
увійти

Сьогодні свято у одного з лідерів футбольного клубу Тернопіль

категорія: Футбол | дата: 31 05 2016
Сьогодні свято у одного з лідерів футбольного клубу Тернопіль

Сьогодні, 31 травня, День народження святкує один з лідерів ФК Тернопіль Сергій Атласюк. Цього дня оборонцю тернопільської команди виповнюється 29 років. 

Сергій Атласюк народився в Старокостянтинові, що на Хмельниччині. У 4 класі записався у футбольну секцію при місцевій ДЮСШ. Першим тренером у Сергія був Володимир Тимофійович Романець. За рекомендацією відомого хмельницького тренера Леоніда Іщука, Сергій Атласюк після закінчення школи поїхав вдосконалювати свою майстерність у Тернопіль, де поступив до місцевого педагогічного університету та став тренуватися у тренерів Василя Івегеша та Анатолія Назаренка. В 2006 році Сергій Атласюк завоював стабільне місце в основному складі студентської команди Буревісник, яка потім переформатувалася у ФК Тернопіль-ТНПУ. Усі вагомі успіхи команди — чемпіони та володарі бронзових нагород студентського чемпіонату Європи, чотириразові чемпіони області та володарі суперкубка області, дворазові володарі кубка області — нерозривно пов’язані з Сергієм Атласюком. Чого вартий той факт, що Сергій у "золотому" студентському чемпіонаті Європи в Польщі відіграв усі матчі від "дзвінка до дзвінка".

Після нетривалого "нивівського" періоду (2009/10 рр.) Сергій Атласюк повернувся до своєї рідної команди ФК Тернопіль. З нею він пройшов непростий шлях від обласного та всеукраїнського аматорського рівня до професійного. В 2012 році в складі муніципального клубу з Тернополя дебютував в лізі майстрів. Сьогодні важко уявити захисні редути тернопільської команди без цього неординарного футболіста.  

ДОСЬЄ:

Атласюк Сергій Вікторович  

Народився – 31 травня 1987 року

Місце народження – м. Старокостянтинів, Хмельницька обл.

Вага –74 кг

Зріст –178 см

Перший тренер – Романець В.Т.

Виступав за команди: "Случ" Старокостянтинів, "Буревісник" Тернопіль, "Конфермат" Хмельницький, "Зоря" Самолусківці, "Товтри" Козлів, "Креатор-Буд" Тернопіль, ФК "Тернопіль", "Нива" Тернопіль.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook