Про нас
увійти

Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі — чемпіони області з футболу

категорія: Футбол | дата: 30 05 2016
Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі — чемпіони області з футболу

24 травня на міському стадіоні м. Збараж точились запеклі спортивні бої чотирьох найкращих команд серед професійно-технічних навчальних закладів області з футболу.

Дві тернопільських команди: ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі та ВПУ №4 ім. М.Паращука та дві районні: Професійний коледж підвищеної військової та фізичної підготовки м. Збаража та Хоростківський ПСГЛ зібрали своїх кращих гравців щоб посперечатись за перемогу в спортивних іграх серед ПТНЗ у 2016 році.

Фіналу передували зональні змагання, які проходили в 4 зонах та зібрали 8 команд ПТНЗ області, переможці яких зустрілись у Збаражі. Відкривали змагання номери художньої самодіяльності у виконані учнів коледжу та привітання від керівника обласного відділення КФВС МОН України Олександра Бірюкова.

Цього року гідну відсіч тернопільським командам дали господарі поля. Напевне вперше за останні роки районна команда грала на рівних з минулорічними переможцями.

Багато моментів достойних уваги вболівальників і на перерву суперники фінальної гри вийшли з рахунком 2:0 на користь ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі. Але збаражчани не здавались і ще не раз заставили понервувати тренера тернополян. Команді Професійного коледжу підвищеної військової та фізичної підготовки м. Збаража (тренер-представник Василь Гоцуляк) трішки не вистачило досвіду та підготовки і з рахунком 0:3 вони у фіналі стають другими. А команда Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу та торгівлі (тренер-представник Микола Тимощук) здобуває перемогу. Третє місці посіли юнаки Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука (тренер-представник Богдан Редьква).

Переможці та призери нагородженні дипломами Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України, а також м’ячами та літературою на олімпійську тематику.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook