Про нас
увійти

Хто лідирує у чемпіонаті Тернопільського району з футболу?

категорія: Футбол | дата: 26 05 2016
Хто лідирує у чемпіонаті Тернопільського району з футболу?

Після ігор третього туру, які відбулися 22 травня, визначилися лідери в усіх лігах чемпіонату Тернопільського району з футболу. В вищому дивізіоні з стопроцентним показником (9 очків) лідирують футболісти з Білої, які в минулій першості тільки в останній зустрічі змогли зберегти прописку в вищій лізі.

Перші очки цього року втратили чемпіони з Грабівців, і тепер з сімома балами вони йдуть другими. По шість очків в активі команд з Плотичі і Великого Глибочка. Замикають турнірну таблицю команди з Дичкова і Озерної. Ось результати зустрічей останнього туру: Товстолуг – Плотича 1:6, Грабівці – В.Бірки 0:0, Шляхтинці – Дубівці.0:3, Озерна – Біла 1:3, Дичків – В.Глибочок -:+ (0:3), Острів – Прошова 1:3.

В першій лізі в лідери вибилися футболісти з Забойок, які в впертій боротьбі здолали конкурентів з Динамо. Інші представники в боротьбі за чемпіонство зазнали очкових втрат, і тепер в команди з Забойок девять очків, сім в колективу з Великої Луки і по шість набрали ще три команди – Залізці, Кутківці і Динамо. Зустрічі ж третього туру завершилися з такими рахунками: Забойки – Динамо 3:2, В.Гаї – Залізці 2:1, М.Ходачків – Івачів 4:3, Байківці – В.Березовиця 3:1, Романівка – Кутківці 0:2, В.Лука – Пронятин 2:2.

В другій лізі в групі «А» з девятьма очками лідирують футболісти з Гаїв Шевченківських, сім набрала команда з Лозови і шість колектив з Драганівки. В групі «Б» девять балів мають футболісти з Баворова, а по сім набрали представники з Мишковичів і Білоскірки. Правда зустріч останнього туру між Баворовом і Соборним завершилася скандалом, і тепер вона стане предметом розгляду на виконкомі федерації. Ось з якими результатами завершилися зустрічі останнього туру: група «А» - Драганівка – Довжанка 1:0, Петрики – Стегниківці 3:3, Лозова – Чистилів 4:0, Домаморич – Гаї Шевченківські1:3, група «Б» - Білоскірка – Смиківці 2:2, Красівка-Дичків-2– Острів-2 3:2, Баворів – Соборне  3:2, Мишковичі – Настасів 4:0.

Також минулого тижня стартував чемпіонат міста з футболу, в якому приймають участь три районних колективи. І якщо команди з Білої і Великої Березовиці свої ігри виграли, то футболісти з Домаморича зазнали поразки. Порадували своїх прихильників і два районних колективи в обласному чемпіонаті. Так футболісти з ДСО «Поділля» (В.Березовиця) зіграли 2:2 з «Нивою» з Бережан, а команда «Агрон ОТГ» (В.Гаї) здобула перемогу  над чемпіоном двох останніх років – «Нивою» з Теребовлі з рахунком 2:1, при чому вирішальний гол було забито на останніх хвилинах зустрічі юним Ігорем Гаталою, який також на пару з своїм старшим двоюрідним братом Юрієм Заставецьким ще встигли минулого тижня стати чемпіонами України серед студентів в складі команди ФК «Тернопіль-Педуніверситет», з чим ми їх і вітаємо.

За матеріалами Номер один

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook