Про нас
увійти

Тернопільська Нива розійшлася миром з Агробізнесом

категорія: Футбол | дата: 24 05 2016
Тернопільська Нива розійшлася миром з Агробізнесом

21 травня у 5-му турі чемпіонату України з футболу серед аматорів (група 3) футбольний клуб Нива Тернопіль на стадіоні у Великих Гаях зіграв внічию 0:0 з футбольним клубом Агробізнес Волочиськ. 

Для обох команд цей матч був дуже важливим у контексті боротьби за лідерство у групі. Волочиська команда прагнула втриматись на вершині, а от Нива мала шанс очолити четвірку у групі 3. До того ж, тернополяни прагнули взяти реванш за поразку у першому колі.

Гру команди розпочали дуже жваво, обмінюючись гострими атаками. Волочиський Агробізнес намагався високо пресингувати господарів, але перший момент стався саме біля воріт гостей. Андрій Сухецький виконав хорошу подачу з правого флангу, але жоден з партнерів не зумів замкнути. З відповіддю наші суперники не забарилися. На 10-ій хвилині Тарас Пліс опинився на самоті з воротарем Ниви Андрієм Гарасом. На щастя, футболісту гостей забракло влучності і удар пройшов повз ворота. За кілька хвилин гравець "Агробізнеса" завдавав удару головою, але теж не влучив.

Ближче до середини першого тайму Нива перехопила ініціативу і моменти почали регулярно виникати біля воріт Агробізнеса. Так по черзі ударів по воротах завдавали Ігор Кохман і Олександр Кіцак, але воротар гостей легко забирав м'яч до рук. Згодом з гострого кута пробивав Роман Бабин, але теж не влучив у ціль. Вище пройшов і постріл Михайла Рябого з дальньої дистанції. А завершився тайм моментом Ярослава Алексевича, якому асистував Кохман. На жаль, захиснику Ниви теж не пощастило.

У другому таймі гострих моментів було менше, а на перший план вийшла боротьба та подекуди зайві емоції. Першими гостроту біля чужих воріт створили гравці нашої команди. Сухецький подавав, але Кохман не зумів пробити як слід. А згодом уже Андрій Гарас врятував Ниву після того, як з ним на побачення виходив Скакун. Той же Скакун у наступній атаці пробивав з гострого кута, але з м'ячем знову опинився Гарас.

Мабуть, найбільш гострий момент у другому таймі Нива створила зусиллями Андрія Понєдєльніка, який вийшов на заміну. Після подачі від партнера Андрій завдавав удару з розвороту, проте кіпер Агробізнес" врятував свою команду. Завершився поєдинок неточним ударом граючого головного тренера волочиської команди Андрія Донця зі штрафного.

Таким чином Нива вже втретє у цьому сезоні аматорського чемпіонату зіграла у нульову нічию. Перед останнім матчем у групі 3 Нива зберігає хороші шанси на здобуття першого місця. Нагадаємо, що наступний матч у чемпіонаті України серед аматорів тернополяни проведуть 29 травня у Івано-Франківську.

21 травня 2016, Великі Гаї

Нива - Агробізнес 0:0

Нива: Гарас, Яневич, Бадло А. (Шевченко 46), Бадло Вал. (Понєдєльнік 46), Андрієшин, Алексевич, Рябий, Сухецький (Бадло Пет. 77), Кіцак, Бабин, Кохман

Попередження: Темнюк (64), Кіцак (69), Слотюк (70), Доманюк (73), Шевченко (74), Бабин (87)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook