Про нас
увійти

Переможцями змагань з футболу серед ЗОШ І-ІІІ ступенів стали школярі з Тернополя

категорія: Футбол | дата: 20 05 2016
Переможцями змагань з футболу серед ЗОШ І-ІІІ ступенів стали школярі з Тернополя

Завершились змагання з футболу серед команд ЗОШ І-ІІІ ступенів за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Тернопільщини. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У зональних етапах брали участь всі команди з районів та міст Тернополя і Чорткова. Фінальна частина турніру відбулась у Гусятинському районі, де змагались команди, переможці зональних випробувань. Це команди Бережанського, Гусятинського, Заліщицького, Зборівського, Кременецького, Підволочиського, Теребовлянського районів та міста Тернополя.

За результатами ігор, перше місце посіла команда міста Тернополя, яка у фінальній грі перемогла школярів Гусятинського району (срібні призери). За 3-4 місце змагались юнаки Підволочиського та Заліщицького районів. З рахунком 4:0 перемогу здобули школярі Підволочиського району, які й стали бронзовими призерами.

Переможці та призери змагань нагороджені кубком, медалями і грамотами. Нагородження проводили: методист Гусятинського відділу освіти Пелипа Я.С., директор ОДЮСШ Куземчак В.П та директор Гусятинської ДЮСШ Троян І.М.

Обласна ДЮСШ висловлює щиру подяку відділу освіти і спорту Гусятинської райдержадміністрації та дирекції і колектив Гусятинської ДЮСШ за підготовку футбольних полів, організацію і проведення футбольного турніру.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook