Про нас
увійти

Відбувся турнір Кубок "Дружби" серед батьків вихованців ДЮФК "Чемпіон" (ФОТО, ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 16 05 2016
Відбувся турнір Кубок

14 травня на стадіоні СК "Політехнік" відбувся турнір Кубок "Дружби" серед батьків вихованців ДЮФК "Чемпіон".

На турнір була також запрошена команда батьків, вихованців ДЮСШ Тернопіль 2007 р.н.

Відбулось 4 поєдинки: два півфінали, матч за 3 місце і фінал. У першому матчі зіграли ДЮСШ Тернопіль і "Чемпіон-2009". З рахунком 2:1 перемогли ДЮСШ. У другому матчі зіграли "Чемпіон-2008" і "Чемпіон-2007". Перемогли батьки дітей 2008 р.н. 3:2.

У матчі за 3 місце "Чемпіон-2007" переміг "Чемпіон-2009" з рахунком 4:1.

Напруженим виявився фінальний матч між ДЮСШ та "Чемпіон-2008". За рівної гри в першому таймі "батьки-чемпіони" змогли забити лише з пенальті. У другому таймі ДЮСШ атакували більше і за кілька хвилин до кінця матчу змогли зрівняти рахунок прицільним ударом з середньої відстані. Але вже у наступній атаці "батьки-чемпіони" змогли вирвати перемогу забивши гол під гострим кутом. У підсумку перемога 2:1.

Хочеться відзначити, що вболівальників не злякав дощ, який то йшов, то не йшов, то сильніший, то слабший, але нагородження команд вже відбувалось за сонячної погоди.

Найгучнішою була підтримка з числа батьків ДЮСШ. Повболівати за своїх батьків прийшли також діти, які мали можливість побуцати м'яча — місця на трав'яному газоні було вдосталь.

Батьки висловлюють подяку організаторам цього турніру в особі виконавчого директора Андрієшина Дмитра Михайловича.

Всі учасники отримали пам'ятні грамоти та медалі. Такі турніри гуртують батьків навколо основної їх мети — здоров'я і навчання футболу своїх дітей!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook