Про нас
увійти

У Тернополі з успіхом завершився перший "Кубок Чемпіонів" з футболу

категорія: Футбол | дата: 16 05 2016
У Тернополі з успіхом завершився перший

Ось і завершився перший "Кубок Чемпіонів", організований дитячо-юнацьким футбольним клубом "Чемпіон". На запрошення нашого клубу прийняти участь у турнірі радо відгукнулися команди львівських "Карпат", івано-франківських "Ніки" та "Урагана", хмельницького "Новатора", ДЮСШ Збаража та ДЮСШ Золочіва. В останній момент не вдалося завітати на турнір командам з Ужгорода, Луцька, Винників, Чернівців та ДЮСШ Тернопіль.

Матчі "Кубка Чемпіонів" впродовж трьох днів відбувалися на майданчиках зі штучним покриттям Тернопільського національного економічного університету. За що велика подяка завідувачу кафедри спорту ТНЕУ Роману Станіславовичу Циквасу.

За регламентом 10 команд-учасниць зіграли між собою по колу. Тобто, кожна з команд провела на турнірі по 9 поєдинків. Команди ДЮФК "Чемпіон" 2008 р.н. зайняли 6 та 7 підсумкові місця. А наймолодші "Чемпіони" 2009 р.н. стали десятими. Метою нашого клубу є перш за все навчання дітей грі у футбол. Результати ж на даному етапі не мають великого значення. До складу нашої команди для участі у турнірі були запрошені три дитини з Чорткова — вихованці тренера Івана Брикайла. Завдяки запрошеним нам вдалося створити дві рівноцінні команди "Чемпіона", щоб кожен гравець міг отримати максимум ігрового часу. Також двома командами брали участь у "Кубку Чемпіонів" львівські "Карпати".

"Чемпіон-2009" грав у такому складі: 1. Зенько Артем. 2. Ранецький Євген. 3. Білас Рустам. 4. Скіцко Артур. 5. Сірий Захар. 6. Сторож Михайло. 8. Копик Артур. 9. Настин Мар'ян. 10. Топчанюк Матвій. 11. Біленький Данило. 15. Винник Давид. 99. Стахів Тимур.

"Чемпіон-1" грав у такому складі: Дибош Андрій, Смеречук Владислав, Яремків Владислав, Чопик Роман, Фероян Роман, Мартинюк Ілля, Шарун Дмитро, Гривняк Владислав, Беркита Арсен, Лупій Артем.

"Чемпіон-2" виступав у такому складі: Здоренко Стефан, Олійник Арсен, Пилипюк Максим, Гречин Святослав, Пушкаренко Олександр, Цвян Максим, Міхєєв Матвій, Дацюк Віталій.

Щиру подяку висловлюємо партнерам та спонсорам турніру. Генеральний спонсор "Кубку Чемпіонів" гуртовня "ЮВІСпласт" забезпечила учасиків призами: кубками, медалями та грамотами. "Карпатська Джерельна" надала питну воду для усіх команд. ТМ "Ласунка" надала для нагородження власні унікальні призи — дитячі рюкзаки та звукові колонки. Вдячні нашому партнеру — будівельній компанії "Інвест-Родина", а також Тернопільській обласній федерації футболу та комітету арбітрів ТОФФ. Голова ТОФФ Володимир Миколайович Мариновський долучився до церемонії нагородження призерів турніру.

Усі приїжджі команди проживали у комфортних умовах готелів "Рута" та "Галичина". Тренери цих команд та батьки юних футболістів відзначили високий рівень організації турніру та запевнили, що з радістю прийматимуть участь у наступних турнірах, які організовуватиме ДЮФК "Чемпіон".

Своїми враженнями від участі у "Кубку Чемпіонів" поділився тренер команди івано-франківського "Урагану" Юрій Іванишин.

— Найголовніше для мене як для тренера, щоб діти правильно думали на полі та грамотно переміщались по позиціях. Результат у цьому віці – це другорядне. Адже якщо діти гратимуть правильно, то і він згодом прийде. Хотів би висловити вдячність організаторам "Кубка Чемпіонів". Їхній клуб заснували не так давно, але їм вдалося провести турнір на високому рівні. Якщо запросять знову, то обов'язково приїдемо. Незабаром у Івано-Франківську будуть схожі змагання і ми запросимо до нас "Чемпіонів", — сказав Юрій.

Ми ще раз вдячні усім тим, хто долучився до організації та проведення "Кубка Чемпіонів". Сподіваємося, що проведення такого турніру у Тернополі стане доброю традицією!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook