Про нас
увійти

Анатолій Назаренко: "ФК Тернопіль не опускає руки"

категорія: Футбол | дата: 12 05 2016
Анатолій Назаренко:

Тренер ФК Тернопіль Анатолій Назаренко на післяматчевій прес-конференції проаналізував хід матчу 26-го туру в першій лізі проти ФК Суми, в якому тернополяни поступилися — 0:1.

— У сьогоднішньому матчі було багато моментів, але, як кажуть, це був не наш день. На жаль так складається, що цих днів у нас останнім часом дуже багато. Скажімо, у Черкасах ми пропустили на останніх хвилинах, а сьогодні мали кілька хороших моментів. Але маємо, те що маємо...

— До завершення чемпіонату залишається ще чотири тури. Які думки щодо цих матчів?

— Надія помирає останньою. Будемо робити все можливе, щоб останні ігри нормально провести, взяти максимум очок і за певних обставин 32 очка можуть стати прохідними для збереження місця в першій лізі. Коли вже буде безнадійна ситуація, тоді скажемо: все, ми зробили, що могли. Але зараз руки ніхто не опускає, тим більше команда чимало створює моментів, але потрібно забивати. 

— На Ваш погляд багато тактичних перестановок у тернопільській команді себе виправдали?

— Якби здобули позитивний результат, можна було відповісти ствердно на ваше питання. Але, думаю, що зіграли не гірше, ніж в останніх матчах.   

— Чи є якісь надії на переформатування першої ліги?

— Це питання не до мене, а до Федерації футболу. На це надіятися — марна справа. У будь-якому випадку буде спортивний принцип, за яким дві останні команди першої ліги мають вилетіти. Хіба станеться якесь диво...

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook