Про нас
увійти

Тернопільська Нива впевнено обіграла івано-франківський Тепловик (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 30 04 2016
Тернопільська Нива впевнено обіграла івано-франківський Тепловик (ФОТО)

Сьогодні, 30 квітня, на стадіоні у с. Великі Гаї тернопільська Нива провела перший домашній матч у аматорському чемпіонаті України.

У рамках 3-го туру тернополяни з рахунком 3:0 перемогли івано-франківський Тепловик-Прикарпаття.

Події на футбольному полі розгорталися доволі непередбачувано та моментами несподівано. Гості з Івано-Франківська у першій половині гри переграли господарів, але пропустили у свої ворота два голи. Нива, яка впродовж перших 35-ти хвилин гри не створила фактично жодного небезпечного моменту, кінцівку тайму провела блискуче. Перший м'яч у ворота Тепловика забив крайній захисник Ниви Ярослав Алексевич. Він вдало відгукнувся на навіс Ігоря Кохмана з правого флангу.

А за кілька хвилин спрацювала, мабуть, награна комбінація підопічних Петра Бадла. Після подачі кутового Віктор Яневич в один дотик переправив м'яч у ворота гостей.

У другому таймі більше гольових нагод створили футболісти Тепловика, але знову пропустили саме вони. Віктор Шевченко, який вийшов на заміну, вдало скористався виходом на побачення із голкіпером Тепловика і встановив розгромний рахунок 3:0.

Нагадаємо, що у попередній грі Нива на виїзді поступилася у Волочиську місцевому Агробізнесу з рахунком 2:0.

ФОТО

Чемпіонат України серед аматорів, тур 3

Нива – Тепловик-Прикарпаття 3:0

Голи: Алексевич (39), Яневич (43), Шевченко (65)

Нива: Чернятинський, Яневич (Бадло П. 78), Бадло Віт., Бадло Вал., Андрієшин, Алексевич, Рябий, Кіцак (Шевченко 61), Сухецький, Бадло Андр. (Бабин 56), Кохман (Понєдєльнік 68)

Тепловик-Прикарпаття: Кучера, Павлів (Ступницький 46), Витак (Гук 71), Пархуць, Семочко, Гуменюк (Кукурудз 76), Вацеба, Грона (Рудницький 61), Легкий (Горбатий 82), Красіч, Барчук (Вівчар 83)

Попередження: Грона (16), Пархуць (42), Чернятинський (72)

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook