Про нас
увійти

У Кременці обирали голову районної федерації футболу

категорія: Футбол | дата: 28 04 2016
У Кременці обирали голову районної федерації футболу

26 квітня у Кременці відбулася звітно-виборна конференція районної федерації футболу на якій були присутні голова Тернопільської обласної федерації футболу В. М. Мариновський та виконавчий директор ТОФФ О. Д. Мамус. 

На порядок денний конференції винесли одразу декілька питань, серед яких був звіт голови районної федерації футболу Віктора Карташова за проведену роботу, а також обрання нового очільника Кременецької районної федерації футболу. Слово під час конференції мали представники місцевої влади, футбольних клубів та інші делегати.

У своєму виступі голова ТОФФ В.М. Мариновський перш за все зазначив, що такий район, як Кременецький повинен мати футбольну команду у першості області.

— У новому чемпіонаті області Кременець не представлений жодною командою і це сором для місцевої влади, яка не зуміла віднайти коштів для фінансування. Першочерговим завданням районної федерації та влади буде відновлення виступів районної команди у першості області. Увагу слід приділити і районній першості та дитячо-юнацькому футболу. Краще виділити кошти для розвитку спорту, ніж потім багато років витрачати на лікування наших дітей. Обласна федерація футболу буде надавати всіляку допомогу Кременецькій районній федерації. Ми готові організувати навчання суддівського корпусу, а також допомогти із футбольним інвентарем. — зазначив В.М. Мариновський.

30 із 46 делегатів звітно-виборної конференції задовільно оцінили роботу голови федерації Віктора Карташова за звітний період. Кандидатами на посаду нового голови були діючий голова Віктор Карташов та В'ячеслав Торський. Більшістю голосів 22 проти 17 на своїй посаді залишився Віктор Карташов, а В'ячеслав Торський був одноголосно обраний заступником голови районної федерації футболу.

Також делегати звітно-виборної конференції вибрали склад ревізійної комісії у складі 3-х чоловік, ради федерації у складі 9-ти чоловік, а також утвердили склад КДК у кількості 5 чоловік. Головою КДК було обрано Миколу Голуба.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook