Про нас
увійти

Сергій Атласюк: "Їдемо в Київ за очками, бо відступати нам уже нікуди"

категорія: Футбол | дата: 21 04 2016
Сергій Атласюк:

Віце-капітан ФК Тернопіль Сергій Атласюк, який у минулому турі в матчі проти криворізького Гірника не реалізував пенальті, на прохання клубної прес-служби розповів про психологічний стан команди та поділився думками про наступний поєдинок муніципалів.  

— Звичайно, шкода, що не зумів відзначитися голом з пенальті, довго себе за це картав, ціла ніч була безсонною. При рахунку 0:2 на користь суперника, забитий одинадцятиметровий, міг би переламати хід гри. Адже до завершення матчу залишалося ще півгодини і все могло скластися по-іншому. Гол, однозначно, надав би впевненості тернопільській команді. А в підсумку, за п’ять хвилин після не забитого пенальті ми пропустили третього гола і в такій ситуації було надзвичайно складно врятувати поєдинок.

— Сергію, ти штатний пенальтист команди. За яким принципом визначаєш, куди саме пробивати пенальті?

— Не маю якоїсь системи. Після матчу довго думав, чому саме так пробив, адже міг завдати удару в інший кут, верхом чи по центру. Але чомусь вибрав саме таке рішення та вирішив пробити від себе в правий кут, низом і сильно. Але так сталося, що воротар вгадав напрямок удару, до того ж так відбив м’яча, що мені навіть не дав жодного шансу його добити.

— Як команда налаштовуватиметься на наступну гру з Оболонню?

— Кожна гра для ФК Тернопіль на вагу золота. Так складається, що в кожному матчі маємо нові випробування. То Богданов пропускав гру з Гірником, а наступний поєдинок з Оболонню пропускає Курило. Та як би там не було, їдемо в Київ за очками, бо відступати нам уже нікуди. Однозначно, треба виправляти турнірну ситуацію.

— Який зараз мікроклімат у команді?

— На вчорашньому тренуванні було видно, що всі футболісти засмучені. Адже в зустрічі з Гірником не здобуто того результату, на який сподівалися. Це була така гра, де можна було брати очки. Ніби все робили правильно, готувалися до цієї гри, домовлялися що будемо грати до останнього, віддамо всі сили, але щось нам не пощастило, хоча по грі ми не заслуговували програти. Сподіваємося з Оболонню буде все по-іншому. Вже сьогодні футболісти більш-менш відійшли від поєдинку з Гірником, психологічний стан команди нормальний, нам немає коли засмучуватися, потрібно дивитися вперед, робити правильні висновки і йти далі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook