Про нас
увійти

Тернопільська Нива переконливо перемогла команду з Львівщини

категорія: Футбол | дата: 10 04 2016
Тернопільська Нива переконливо перемогла команду з Львівщини

Сьогодні, 9 квітня, у с. Товстолуг тернопільська Нива провела товариську зустріч з представником чемпіонату Львівщини — золочівським Соколом.

Матч, багатий на гострі моменти, завершився переконливою перемогою команди Петра Бадла — 2:0. Тернополяни провели у ворота суперника по голу у кожному з таймів.

Перший м'яч у сітці воріт Сокола побував уже на 6-ій хвилині гри. Після хорошого пасу з глибини Андрій Сухецький на швидкості увірвався у штрафний майданчик гостей і відкрив рахунок у матчі.

За кілька хвилин воротам золочівської команди загрожував Ігор Кохман, але м'яч пройшов повз ворота. Пильність воротаря перевіряв Віктор Шевченко — теж мимо. Така ж доля спіткала і Андрія Сухецького, удар якого зльоту був невлучним.

Ближче до середини першого тайму кілька разів воротаря Ниви Олександра Чернятинського потурбували гості. Восновному уся небезпека від Сокола йшла після дальніх ударів. Левова частка цих ударів пройшла повз ствір воріт, а ще у кількох епізодах надійно зіграв воротар.

Після перерви хід гри суттєво не змінився. Надалі ігровою перевагою володіли футболісти тернопільської команди. Гостріше гравці Ниви почали діяти під завісу гри, коли вдалося забити вдруге. Зробив це Ігор Кохман, який поборовся до кінця у штрафному майданчику гостей та без проблем обіграв кіпера Сокола.

До фінального свистка рахунок міг бути і розгромним. Але удар Віталія Бадла прийняла на себе поперечина, а з пострілом Олександра Кіцака дивом впорався воротар золочівської команди.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook