Про нас
увійти

Агропродсервіс-Ветеран завоював Кубок ветеранів-аматорів Тернопілля

категорія: Футбол | дата: 09 04 2016
Агропродсервіс-Ветеран завоював Кубок ветеранів-аматорів Тернопілля

Футбольна Команда Агропродсервіс-Ветеран брала участь у турнірі з міні-футболу Кубок "Ветеранів – аматорів Тернопілля", віковий ценз становив 40+, який відбувся 02.04.2016 р. на штучній площадці ФСТ "Динамо".

Всього в турнірі брало участь 10 команд. Це команди з міста Тернополя Друзі, Зоря, Фонд, Динамо, Колізей, Моноліт, Ветеран-Березовиця, а також 2 команди з Тернопільської області — Ветеран м.Козова і команда Товтри з м.Кременця.

Команди були розділені на дві підгрупі. Ігри в підгрупах проходили по коловій системі. Команди, які зайняли в підгрупах 1, 2 місця зустрічалися в півфіналі хрест-навхрест. Переможці півфіналу грали за 1-2 місце.

 Агропродсервіс-Ветеран вийшов з підгрупи на 1 місці, де переміг команду Друзів 1:0, Зоря 2:0, Динамо 1:0 і команду Фонд 3:1. Друге місце в цій підгрупі зайняла команда Динамо.

В підгрупі Б 1 місце зайняла Ветеран м.Козова та 2 місце Колізей м.Тернопіль.

Півфінал звів Агропродсервіс-Ветеран - Колізей Тернопіль 3:0.

Динамо Тернопіль – Ветеран Козова 3:2.

У фіналі Агропродсервіс- Ветеран з рахунком 4:0 переміг Динамо і завоював перехідний кубок «Ветеранів-амоторів» Тернопілля.

Гравці були нагороджені медалями і грамотами. Николайчук Матвій був визнаний кращим захисником турніру і був нагороджений призом.

Склад команди Агропродсервіс-Ветеран: Назарук Віктор, Салик Микола, Муляр Руслан, Федорків Михайло, Палихата Олег, Павлович Віктор, Николайчук Матвій, Коломієць Віталій. Тренер команди Вересюк Віктор.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook