Про нас
увійти

Василь Івегеш: "Намагаємося вивести футболістів ФК Тернопіль із психологічної ями"

категорія: Футбол | дата: 09 04 2016
Василь Івегеш:

Головний тренер ФК Тернопіль Василь Івегеш розповів про ситуацію в команді перед поєдинком муніципалів з маріупольським Іллічівцем.

— Дуже важким був переїзд до Маріуполя, який тривав понад 20 годин. Після короткого перепочинку на місці провели годинне тренування. Можу відзначити, що футбольне поле, на якому нам доведеться грати в суботу, в добротному стані. Далі було загальнокомандне зібрання. З деякими футболістами, у яких мікротравми, займався лікар. Загалом проблем особливих немає.   

— Як плани на гру в Маріуполі?

— Інших планів, як набирати очки, в нас бути не може.  

— Здобутим очком будете задоволені?

— Звичайно, що буду, адже я знаю куди ми приїхали і з якою командою нам доведеться грати.

— Наскільки "свіжими" підійдуть до матчу в Маріуполі студенти, які в середу грали непростий виїзний поєдинок у студлізі?

— Після матчу в Кременці (перемога ФК Тернопіль-Педуніверситет — 3:0 — авт.) наші студенти отримали один день перепочинку. На сьогодні можу сказати, що вони зуміли відновитися і готові до матчу з Іллічівцем.

— У Романа Гаврилюка були проблеми зі здоров’ям…

— Романові ми дали один день відпочинку, ще один день він бігав по колу, а вже наступних три дні готувався в загальній групі.

— Наcтрій у футболістів після поразки від Зірки, мабуть, не з кращих…

— Проводимо з ними індивідуальні бесіди, виводимо з певної психологічної ями, адже прикро програвати в рідних стінах загалом у нічийному матчі. Але відступати немає куди, футболісти мають доводити, що вони заслуговують залишитися серед команд першої ліги.  

Нагадаємо, матч Іллічівець – ФК Тернопіль відбудеться 9 квітня (субота). Початок о 14.00.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook