Про нас
увійти

Тернопільська обласна федерація футболу відзначила 25-ту річницю (ФОТО, ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 02 03 2016
Тернопільська обласна федерація футболу відзначила 25-ту річницю (ФОТО, ВІДЕО)

У середу, 30 березня, в обласній Філармонії зібралася уся футбольна еліта Тернопільської області щоб відзначити 25-ту річницю з дня заснування Тернопільської обласної федерації футболу.

Урочисту церемонію з офіційним словом відкрив незмінний протягом останніх 15-ти років голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський. Очільник тернопільського футболу пригадав найяскравіші події з життя гри мільйонів в області, а також акцентував увагу на наявних проблемах та перспективах тернопільського футболу.

Слідом за спільною молитвою, учасники дійства хвилиною мовчання вшанували усіх тих, хто відійшов у вічність, але назавжди залишив свій слід в історії Тернопільського футболу.

Під час урочистої церемонії нагородження, увагою та відзнаками керівництво обласного футболу не оминуло нікого. Пам'ятні відзнаки та нагороди отримали легендарні футболісти, тренери, футбольні чиновники та ветерани, лікарі, арбітри, спортивні журналісти та багато інших. Відзначені подяками представники футзалу, жіночого та студентського футболу, спорту інвалідів, дитячо-юнацького футболу.

Почесним гостем дійства виступив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, який виступив перед присутніми із вітальним словом та передав побажання від президента ФФУ Андрія Павелка. Пан Костюченко запевнив, що футбол в Україні розвиватиметься. Особливу увагу футбольні чиновники планують приділити розбудові футбольної інфраструктури в Україні та на Тернопільщині зокрема.

Ще одним гостем свята виступив голова Львівської обласної Федерації футболу Ярослав Грисьо. Відомий футбольний функціонер вручив голові Тернопільської обласної Федерації футболу Володимиру Мариновському пам'ятний Кубок!

На жаль, непересічну подію у житті тернопільського футболу своєю увагою оминули представники ОДА, зокрема очільник Тернопільської ОДА Степан Барна. Як пояснили колеги пана Барни, голова ОДА у цей день повинен був виїхати у зону АТО, однак цього ж дня уже увечері журналісти помітили його в одному із заміських ресторанів. З ким зустрічався голова ОДА залишається невідомим.

Проте певні представники влади таки завітали на урочистість. З вітальним словом виступили лише голова обласної ради Віктор Овчарук та заступник мера Тернополя Леонід Бицюра.

Загалом захід пройшов у чудовій атмосфері, яку вдалося створити не без допомоги фольклорного колективу "Веселі Галичани", який подарував присутнім масу позитивних емоції, виконуючи народні хіти.

Сподіваємося, що у Тернопільської обласної Федерації футболу попереду ще не один ювілей та вітаємо керівників тернопільського футболу зі святом!

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook