Про нас
увійти

Тернопільська Нива перемогла Медобори у драматичному матчі

категорія: Футбол | дата: 28 03 2016
Тернопільська Нива перемогла Медобори у драматичному матчі

27 березня у с. Зелене (Гусятинський р-н.) тернопільська Нива провела товариську гру з місцевими Медоборами. Цікавий та драматичний матч завершився перемогою команди з Тернополя — 2:3.

Перший тайм матчу пройшов повністю під диктовку гостей з обласного цетру. Нива відкрила рахунок уже на 10-ій хвилині матчу. Віталій Бадло майстерно виконав штрафний удар. До речі, Віталій забиває зі штрафного у другому матчі поспіль. Днями він забив схожий гол у ворота заліщицького Дністра.

Нива переважала суперника практично у всіх компонентах, контролюючи м'яч та гру загалом. У середині тайму тернополяни могли відзначатися зусиллями Віктора Яневича. Найдосвідченіший футболіст Ниви пробивав головою після подачі з кутового, але м'яч пройшов вище. Ще одну реальну нагоду мав Андрій Бадло. Після розіграшу хорошої комбінації на половині поля Медобор, Андрій виходив на ударну позицію, але воротар перевів м'яч на кутовий.

Медобори у першій частині матчу мали вкрай мало моментів. Серйозно потурбувати голкіпера Ниви господарям поля вдалося лише одного разу — після прямого удару зі штрафного. Однак воротар Олександр Чернятинський без проблем впорався м'ячем.

Куди цікавішим видався другий тайм звітного поєдинку. У перерві головний тренер Ниви Петро Бадло провів ряд замін. "Свіжий" нападник Микола Когут незадовго після поновлення гри міг подвоїти рахунок. Проте його потужний удар прийняла на себе поперечина. Незабаром з вигідної позиції воротам загрожував Олександр Кіцак, але влучив у стійку.

Футбольна доля незадовго покарала Ниву за ряд змарнованих нагод. Невдалий розіграш штрафного удару призвів до швидкої контратаки на ворота тернополян і Медобори зрівняли рахунок. А ще за кілька хвилин господарі несподівано вийшли вперед. Медоборам вдалося реалізувати другу поспіль контратаку!

Такий розвиток подій змусив Петра Бадла гнати своїх підопічних вперед. Меседж тренера футболісти таки почули ближче до завершення гри. Спершу Іван Бачинський головою розстріляв ворота Медобор, зрівнявши рахунок. А згодом перемогу Ниві приніс удар Ярослава Алексевича, який намагався зробити навісну подачу, але м'яч залетів у ворота.

Прес-служба Нива Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook