Про нас
увійти

Футбольні ветерани з Тернополя тріумфували на Міжнародному турнірі

категорія: Футбол | дата: 24 03 2016
Футбольні ветерани з Тернополя тріумфували на Міжнародному турнірі

23-ій традиційний Міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів 40+, присвячений пам'яті заслуженого журналіста України Михайла Баліцького 12-13 березня відбувся у Кременці.

Серед 12-ти команд кращими стали ветерани Тернополя з команди Ветеран-Агропродсервіс. А загалом участь у турнірі взяли команди з Томашова (Польща), Закарпаття, Івано-Франківської області, Львівської області (Соснівка, Золочів), Хмельницької області (Славута), Рівненської області (Дубно), Черкаської області (Чорнобай), Київської області, а також команди зі Збаража, Кременця і Тернополя.

— На першому етапі 12 команд розділили на 4 підгрупи. Ігри проходили по коловій системі. — розповідає головний тренер команди Ветеран-Агропродсервіс Віктор Вересюк.

Тернопільська команда у групі зайняла 1-ше місце, обігравши Дубно 5:0, Івано-Франківськ 4:2 та Київ 5:0. У півфіналі Ветеран-Агропродсервіс зустрівся з польською командою і обіграв гостей з сусідньої країни з рахунком 7:1.

— До фінального етапу пройшли 3 команди, — зазначає Віктор Вересюк. — Вони у матчах між собою по колу визначали місця з 1-го по 3-тє. Разом із нами за чемпіонство боролися команди Кременця та Славути. Кременчан ми перемогли 4:0, а Славуту обіграли з рахунком 6:1, переконливо зайнявши перше місце. Другими стали ветерани зі Славути, які обіграли Кременець 5:4. Відповідно кременецька команда стала бронзовим призером.

Віктор Вересюк відзначає, що хоч його підопічні і перемогли усіх суперників без жодних труднощів, але команди на турнірі підібрались достойні. Тернополяни просто були об'єктивно сильнішими.

Один з лідерів Ветеран-Агропродсервіс Ігор Бадло був визнаний кращим гравцем турніру та отримав пам'ятну нагороду. Також команда-переможець була нагороджена кубком та грамотами.

Склад команди Ветеран-Агропродсервіс:

Віктор Назарук (воротар), Микола Салик (капітан), Ігор Бадло, Петро Бадло, Віталій Коломієць, Матвій Николайчук, Віктор Павлович, Михайло Федорків, Олег Палихата, Руслан Муляр.

Тренер: Віктор Вересюк.

Команда Ветеран-Агропродсервіс висловлює подяку ПАП "Агропродсервіс" та особисто Івану Чайківському та Андрію Барану за надану фінансову допомогу!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook