Про нас
увійти

Коли стартує новий чемпіонат Тернопільщини з футболу?

категорія: Футбол | дата: 17 03 2016
Коли стартує новий чемпіонат Тернопільщини з футболу?

15 березня 2016 року відбулося розширене засідання виконкому ТОФФ з головами районних федерацій футболу та представниками команд,  які братимуть участь у чемпіонаті та розіграшах Кубків Тернопільської області з футболу 2016 року.

Основними питаннями, які розглядалися  на засіданні, були питання про систему проведення чемпіонату, кількість гравців з інших регіонів, кількість та рік народження молодих гравців, які повинні обов’язково бути присутні на полі під час гри в складі кожної команди.

Під час засідання  було обговорено та  погоджено, якщо бажаючих узяти участь у новому чемпіонаті буде не більше п’ятнадцяти (тринадцять команд уже точно вийдуть на старт), турнір проводитиметься за класичною системою в два кола. Коли ж кількість учасників перевищить цю цифру, до дня початку змагань, 17 квітня, буде час зібратися, аби поміркувати над зміною форми турніру.

Погодили також можливість кожного з аматорських колективів заявити до своєї команди двох гравців з інших територій з обов’язковим фіксованим грошовим внеском на рахунок федерації і обов’язкову присутність на полі під час гри в складі кожної команди двох молодих футболістів 1997 року народження і молодших, учасники зібрання вирішили передати проект регламенту нового чемпіонату Тернопільщини на затвердження виконкому Тернопільської обласної федерації футболу.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook