Про нас
увійти

Виконавчий директор ДЮФК "Чемпіон" отримав сертифікат Професійної футбольної ліги

категорія: Футбол | дата: 13 03 2016
Виконавчий директор ДЮФК

3 березня у Будинку футболу Професійна футбольна ліга України провела семінар зі стратегічного маркетингу спортивних організацій.

Участь у семінарі взяв виконавчий директор ДЮФК "Чемпіон" Дмитро Андрієшин, який отримав відповідний сертифікат.

Перед слухачами семінару виступили представники Професійної футбольної ліги, медіа-аналітики, відомий журналіст Артем Франков та директор з маркетингу донецького "Шахтаря" Юрій Свиридов.

— Кожен зі спікерів цього семінару розповів щось цікаве. Найбільше корисної інформації вдалося почути від представника "Шахтаря", який дуже доступно та чітко розповів про стратегію розвитку бренду та іміджу клубу. Власне, дещо з почутого, нам уже вдалося реалізувати у ДЮФК "Чемпіон". Зараз ми намагаємося усіх тернополян поближче познайомити із нашим клубом. Саме для цього у місті зараз організована широкомасштабна рекламна кампанія "Чемпіона".

Функціонує сайт клубу, де кожен охочий може ознамотись із інформацією про клуб, останні новини. Успішно розроблена атрибутика клубу. А також вперше в Тернополі ми оголосили набір діток 5-6 років (2010-2011 р.н.), — поділився враженнями від поїздки у Київ Дмитро Андрієшин.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook