Про нас
увійти

Чемпіони виступили на Весняному кубку Ниви (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 08 03 2016
Чемпіони виступили на Весняному кубку Ниви (ФОТО)

З 4 по 6 березня 2016р. у м. Вінниця відбувся Всеукраїнський турнір з футболу "Весняний кубок Ниви 2016" U-8 (серед дітей 2008 р.н.).

Участь у ньому взяли 12 команд: Прем'єр-Нива м. Вінниця (дві команди), Карпати м. Львів (дві команди), Новатор м. Хмельницький, Зірка м. Київ, Чайка м. Черкаси, Восход м.Київ, ДВУФК м. Дніпропетровськ, Адреналін м. Луцьк, "Чайка" м. Вишгород та ДЮФК "Чемпіон" м. Тернопіль.

Команди були розділені на три групи — по чотири у кожній. Чемпіони потрапили у групу "Б", де змагалися із командами Чайка м.Черкаси, Карпати-2 м. Львів та Восход м. Київ.

У перший ігровий день Чемпіону протистояли юні футболісти з Черкас і тернополяни впевнено перемогли своїх суперників 4:0. У наступній грі Чемпіони поступились київському Восходу 0:2. А у третьому матчі групового етапу тернопільські футболісти завдяки єдиному м'ячу поступилися Карпатам-2.

Третє місце у групі дало право Чемпіону позмагатися за 5-8 місця. У першому матчі плей-офф Чемпіони без проблем впоралися з вишгородською Чайкою 3:0. А у грі за 5-6- місце доля знову звела тернопільську команду з львівськими Карпатами. У безкомпромісній боротьбі перемогу святкували львів'яни, а Чемпіони посіли підсумкове 6-те місце на Весняному кубку Ниви.

Індивідуальними відзнаками були відзначені два гравці ДЮФК Чемпіон. Максим Цвян отримав нагороду кращого півзахисника турніру, а Олійник Арсен кращого гравця команди ДЮФК Чемпіон.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook